dimarts, 9 d’abril del 2013

Handbol Mataró 33 – Sabadell Handbol 35

EMOCIÓ FINS AL FINAL

Avui hem gaudit d'un partit molt emocionant patint des d'el primer minut fins al final. Ens jugàvem la consolidació de la tercera posició davant del rival més proper.

A la primera part Arnau Ustrell ha inaugurat el marcador arlequinat tot i que de seguida els locals han empatat i s'han posat per davant de tres.

La reacció del  Sabadell ha estat immediata acostant-se a un punt dels locals. Distància que s'ha mantingut pràcticament durant tota la primera part que ha acabat amb el resultat de 19 – 18.

Tot començar la segona part el Sabadell s'ha posat per davant i ha sabut mantenir-s'hi fins que al minut quinze amb un parcial de 3-0 el Mataró ha empatat a 25.  Amb cinc minuts el Sabadell, tot i desaprofitar moltes oportunitats,  ha tornat a avançar-se de quatre fet que li ha permès arribar amb relativa tranquil·litat al final del partit amb un merescut 33 a 35.

Res a dir de l'actuació de l’àrbitre que ha hagut d'ensenyar diverses targetes grogues i, a la segona part ha deixat amb un jugador menys a cada equip en diverses ocasions.

Pel que fa als porters avui el tant per cent  d'encert ha estat de 29,63 per en Genís i de 33,33 per en Lluís també decisiu al moment de posar-se per davant en el marcador.

Hem de destacar la bona punteria d'en Jordi Ruiz, avui convocat in extremis, que amb nou dianes s'ha convertit en el màxim golejador del partit. En quan a la resta de convocats tenim Roger amb 7, Jordi P. amb 5, Marcel 4, Albert 4, Pablo 3, Arnau U. 2, Pere 1, Arnau S., Cristian i David.

El proper partit contra el Llavaneres ens ha de permetre tornar a gaudir de l'espectacle que aquest grupet de “guapos” tan ben avinguts ens està obsequiant últimament, i a ells, de consolidar-se en aquesta part alta de la classificació que s'han guanyat partit darrera partit.