dimarts, 16 d’abril del 2013

Sabadell Handbol 35 – Handbol LLavaneres A 30

Victòria més difícil del previst

La expectativa era de poder resoldre el partit de forma còmoda donades les classificacions de cada equip i l'experiència del partit d'anada que va acabar en un ampli 26-41 a camp contrari.

Però la realitat va portar un partit complicat, sobretot a la primera part, on el Llavaneres va fer un bon partit i vam entrar en intercanvi de cops i d'alternança al marcador que no li feia l'ullet a ningú.

El joc estàtic pot ser ens beneficiava però les pèrdues de pilota, els contraatacs i la corpulència d'alguns del seus jugadors estaven al seu favor. Al final la primera part va ser un duel de porters, que van ser els protagonistes.

A una bona parada del porter contrari Lluís responia amb una altra d'igual mèrit, el pique de porters va esdevenir el més espectaculars, fins i tot l'àrbitre el va comentar en un dels temps morts les aturades. Més d'una vegada quant estava a punt de xiular i aixecar el braç perquè el gol era cantat va tenir que fer marxa enrere per l'acció dels porters. Es va acabar en un ajustat 18-17.

A la segona part, el descans va fer el seu efecte, i els “apedaçadets” van entendre que havien de reaccionar i no tornar a badar ja que el contrari s'estava creixent. Van sortir més concentrats i poc a poc van aconseguir marcar unes diferències que no havien assolit en tota la primera part.

A mitat de la segona part ja es va arribar a una diferència de 6 gols, que ja no variar gaire fins al final. Es van aturar significativament les pèrdues de pilota, el joc interior i els contraatacs.

Bona implicació de tots els jugador que es van repartir molt l'encert golejador i el protagonisme en el partit amb Roger al capdavant molt encertat. Bon funcionament com a equip i importància del granet de sorra que aporta cadascú.

La implicació i el creure, al final, tiren endavant els partits. Des dels porters, fins a l'entrenador passant per tots els jugadors de camp sense cap excepció ni protagonismes individuals l'equip demostra cada dia amb la unió i la il·lusió que posen el compromís amb l'equip.

Això es fa palès amb la seva classificació a la taula, ens queda un partit i tot depen de nosaltres, si s'aconsegueix guanyar-lo tenim garantida al participació a la fase final dels millors de grup. Ens espera el Rubí a casa seva per rubricar la bona temporada.

Van jugar: Roger 10, Arnau U. 4, Albert 4, Jordi P. 4, Pere 4, Pablo 3, Arnau S. 2, David N. 2, Alex 1, Germán 1, Víctor, Dani, Genís i Lluís.