dilluns, 27 de gener del 2014

Handbol Canovelles 28 – Sabadell Handbol 28

Polèmic empat

Estrany partit que ha acabat amb un discutit empat que no ha deixat satisfet a cap dels equips i que s'ha resolt als despatxos.

El partit ha començat prou bé amb un 0-2 i hem continuat mantenint el domini però sense acabar de distanciar-nos. Ben a l'inrevés no ens ho creiem però cap al min. 20 ja en havien agafat i ens guanyaven de 2.

A partir d'aquí cop de ronyo i remuntada progressiva al 23', 11-10, al 28' 12-14 i hem acabat deixant les coses al seu lloc amb avantatja de 3, 12-15. Encarrilàvem bé la segona part amb la sensació de que en el moment que preméssim ens marxaríem.

No ha estat així i la sortida del segon temps no ha sigut gaire encertada, les sensacions han començat a canviar i la distancia que teníem, primer la hem anant reduint, al 7' ja 15-16, i desprès en han passat, al 12', ja teníem en contra un 19-18 i augmentant, al 18' 22-19. En aquest 18 minuts ens han eixugat el 3 gols i ens han posat 3 més.

En defensa hem donat facilitats i en atac no hi havia manera, ni pel centre ni pels extrems estàvem encertats, pintava malament. Tocava canvi d'estratègia, des de la banqueta temps mort i mesures desesperades. Defensa avançada al home per tot el camp.

Ha donat resultat, el contrari astorat i desconcertat va començar a perdre pilotes i el ritme, no sabien que fer i nosaltres remuntant i reprenent la iniciativa. Així hem arribat altre cop a les taules, 25-25. El partit tornava començar amb 5 minuts per davant, nosaltres recuperats i ells ja s'havien re-composat de la sorpresa. Podia passar de tot. I ha passat.

Mai 5' havien donat per tant. L'àrbitre i la taula com a protagonistes. Cap a nosaltres ens anul·la algun gol per falta prèvia rigorosa i ens ho canvia per una expulsió del Jordi P. a falta de 2' que no sabem d'on ha sortit. Un fill de fusta vaja.

En aquestes que la taula no sabia els gols que marcava i hem arribat a un 28-28 del marcador que no tenia clara la interpretació, ja que es reclamava el 28-27 i havia dubtes si el marcador era real o era un problema de anotació de la taula. Sembla increïble però en 5', amb 3 gols a comptar, 1 taula i 2 arbitres estava la cosa ben embolicada.

Nosaltres no sabíem on ens havíem perdut i el contrari absolutament indignat declarant robatori. Finalment l'àrbitre ha tallat la discussió refermant-se sense dubtes a l'empat final.
El que he dit, ningú content, a esperar la tornada per guanyar amb claredat perquè no hi hagi més problemes.

Han jugar: Albert 1, Alex G, Alex R. 4, Arnau M. 1, Arnau U. 4, Dani 3, David 2, German 2, Jordi P. 6, Jordi R. 3, Johnny 1, Pablo 1, Pol. Lluís i Oriol a la porteria