diumenge, 4 de novembre del 2012

Handbol Esplugues 22 - Sabadell Handbol 18

En dues paraules, “in creïble”

Va sobrar la segona part.

Per que ho pugueu entendre us donaré algunes dades clarificadores. Primera part: 4 – 10; segona part: nosaltres vam marcar 2 gols menys que la primera part i l'Esplugues 18 gols més que la primera part.

També us diré que a la primera part després de el minut 25 l'Esplugues només havia pogut marcar 2 gols, i un va ser de penal i l'altre jugant amb superioritat per expulsió nostra.

Era un partit on la defensa funcionava perfectament i el contrari es veia absolutament incapaç de penetrar. Vist lo vist ens vam anar al vestidor pensant ja al proper partit perquè aquest ja estava al sac. Després va resultar que no estava ben lligat.

La segona part l'equip va sortir desenquadernat i desconegut, ells van començar a ficar gols com si juguessin contra les Carmelites Transparents de la Concòrdia i nosaltres no ficàvem ni a l'arc de Sant Martí, algunes anaven fora i les més les parava el porter, ni siquiera vam pecar gaire de seleccionar mal el tret, simplement el porter es feia gran i semblava que tenia superpoders com els de la Marvel.

En fi, que igual que es un misteri cóm el mono va convertir-se en Homo Sapiens, no sabem con es va transformar l'equip de la primera al de la segona.

Quan esteu llegint aquestes línies, segurament trobareu els jugadors i resta d'assistents mirant al cel amb cara de babau repetint-se una i altra vegada: Cóm va ser possible, Cóm va passar, ...

En qualsevol cas felicitar al contrari per la seva fe i afany de superació de la que hem de prendre nota, i esperar que el més valuós del partit hagi sigut l'ensenyament que ha de suposar pel futur.

A pesar de tot bon partir de Jordi P. Que va jugar tant de lateral, com de central com d'extrem i de Pere que va conduir bé i va a aprofitar totes les seves oportunitats de cara al gol. Juntament amb Marcel i Roger son els únics que van poder anotar.

La setmana vinent a casa tenim l'oportunitat perfecte de demostrar que només va ser un ensurt i que el Creu Alta encara te moltes coses a dir, per si un cas ens confiem a Sant Eloi i a Sant Noè (el de la barca gran, que com tots ja sabreu es el sant del dia el proper partit i ve que ni pintat per allò de la salvació i els miracles).

Incidències, Joan no va poder alinear-se per problemes amb la fitxa.

Van jugar: Pere 5, Roger 5, Marcel 4, Jordi P. 4, David N., Victor G, Dani, Pablo, Cristian, Albert, Arnau S., Genís i Lluís.