dijous, 27 de desembre del 2012

Club Handbol Llavaneres 26 - Sabadell Handbol 41



PARTIT DE TRÀMIT.

Matx disputat al fred i obac pavelló del carrer del Contrabandista de Llavaneres el dissabte 22 de desembre de 2012.

Avui els petits entrebancs han sigut el haver de matinar i trobar el pavelló en el costerut poble del maresme.

Al  llarg de tot l´encontre s´ha imposat la superioritat visitant , tècnica i tàcticament , sobre un equip,  el Llavaneres,  encara tendre,  que no ha trobat en cap moment  la manera de superar la ordenada defensa dels homes de l´Eloi…veient-se forçats a llençar des de més enllà dels nou metres.

A la porta en Lluís- el millor del partit -ha signat un percentatge digne d’un gran porter (26 gols encaixats per 28 aturades).

Amb aquests condicionants, els locals només han trobat una escletxa en les imprecisions en el joc de transició vallesà, això propiciava alguns contraatacs reeixits.

Per part arlequinada no ha estat dels partits més lluïts , imprecisions a les passades, mala selecció de tir…sembla per moments que s´encomanin del joc local.

Han anotat tots els jugadors: Roger (8), Albert(6), Marcel(6), Pere (6),Jordi P.(5), Pablo(4), Jordi R,(2), Arnau U.(2), Cristian (1) i David(1).

Partit net (cap exclusió), espigada àrbitra , prou encertada,  tot i les pressions del revolucionat entrenador local que ha buscat les pessigolles a l ´Eloi que no ha caigut en el parany.

Una reflexió: Amb aquesta quarta victòria consecutiva i a manca d´un partit per acabar la primera volta , enfrontament amb els Maristes de Rubí (segon provisional,)sembla que en el punt de mira arlequinat s´hi ha de posar el segon o tercer llocs finals de la Lliga.

Les derrotes sofertes fins ara-amb l´excepció del superior Cerdanyola, poder capgirar-se a casa, no crec que Esplugues, Sant Feliu i Vallag puguin sortir-se’n del fortí que serà Can Balsach a partit d´ara .Preparem les goles i gralles, carpe diem.

Bon Nadal a Tots.
Carles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada