diumenge, 9 de juny del 2013

Sabadell Handbol 33 - Handbol Ribes 30

ACABEM AMB VICTÒRIA !!!!

Treballada i merescuda victòria del Creu Alta davant d'un Ribes que al partit d'anada ens va guanyar gràcies als seus ràpids contraatacs i que avui, gràcies a la nostra defensa, no han pogut aconseguir.

A la primera part ha costat molt fer pujar punts al marcador per ambdues parts. El Sabadell però, de seguida s'ha avançat i mica en mica ha anat posant espai entre mig fins assolir el marcador de 16 a 14 al finalitzar la primera part.

Només començar la segona part ja ens hem anat recordant de qui arbitrava el partit, una antiga coneguda que ens n'ha fet memòria amb la incomprensible targeta vermella a Roger tot i que amb tan sols mitja part ja n'havia tingut prou per marcar-ne sis! L'àrbitre ha continuat fins a un total de sis exclusions; fins i tot amb vermella per Pablo.

Amb tot, el Creu Alta ha sabut aguantar la pressió rival, esperonada fins al final per uns seguidors bastant sorollosos. Tot i que en els últims minuts hem passat angoixa i nervis ja que la diferència s'ha vist reduïda fins a un sol punt a falta d'uns dos minuts, hem sabut aguantar i fins i tot augmentar la diferència fins a un 33 a 30 final.

Ambdós porters han estat pletòrics i molt concentrats: En Genís, que ha rebut una pilotada molt forta a la cara només al començament, s'ha recuperat i, a la segona part, ja ha pogut sortir i aturar-ne onze. En Lluís, perfecte, d'entrada ja aturat un penal! Tots dos han estat al voltant del 40% d'efectivitat.

Pel que fa als altres jugadors, avui el màxim anotador ha estat en Jordi Ruiz amb vuit dianes seguit d'en Roger que, tot i la vermella, n'ha fet sis; l'Àlex i en Marcel n'han fet quatre cada un i també tenim en Pablo (2), Arnau U. (2), Albert (2), Jordi P. (2) Cristian (2), Pere (1) i German que no n'ha pogut fer cap però que com tots els altres ha fet molt bé la seva feina i, ara que estem amb època de posar notes, els podem posar un 10 a cada un d'ells i també, evidentment, als que avui no han pogut participar que també se'l mereixen amb escreix.

No vull acabar aquesta crònica sense felicitar a l'Eloi per la seva bona feina a l'hora de formar aquest equip de xicots tan “guapuuus”,  espavilats i ben avinguts que formen aquest grup tant especial per a tots nosaltres i que ens han fet gaudir d'aquesta temporada tan emocionant.