diumenge, 12 de gener del 2014

Handbol Sant Cugat 36 – Sabadell Handbol 24

Partit poc encertat
El retorn de les vacances nadalenques no ha estat afortunat. Els torrons no ens han fet profit i hem jugat un dels partits mes difícil de pair.

Hem aguantat bé fins la mitat de la primera part fins aproximadament al 5-5, en el 5 ens hem clavat i s'han començat a patir unes diferències que no hem pogut reduir en cap moment i que anava incrementant-se.

Al minut 21, 13-8, hem arribat al descans amb un 19-12 que donava poques esperances de recuperar.

La segona part hi ha hagut tímids brots de recuperació però no suficients per retallar les distancies.

Ha sigut en general un mal partit on no hem portat mai la iniciativa. En defensa no els hem aconseguit aturar i han entrar amb massa facilitat; en atac hem patit una defensa avançada, molt dura i pressionant amb la que no hem estat còmodes en cap moment, ens costava molt fer gols, tret del partit de l'Esplugues, es l'anotació més baixa de la temporada; pel centre resultava molt difícil i els extrems han tingut molt poques opcions; fins i tot hem fallat els dos penals que hem tingut a favor.

La defensa avançada ens ha provocat que s'erressin moltes passades el que al final han sigut un del principals problemes, sobre tot de la primera part i que ha permès que es marxessin al marcador.

També ha hagut bastant absències que finalment s'han notat al desgast de l'equip. Per un altre cantó destacar que s'ha estrenat a la competició Adrián amb gol inclòs.

Tot i la derrota l'expectativa que queda es que a la tornada es pot donar la replica si aconseguim canviar la tònica del partit.

Han jugar: Adrián 1, Albert 3, Alex R. 1, Arnau U. 1, David 1, Jesús, Jordi P. 9, Jordi R. 1, Pablo 6, Pol 1, Sergi. Lluís i Oriol a la porteria.