diumenge, 25 de maig del 2014

Handbol Cardedeu 33 - Sabadell Handbol 26

Es podia!

Partit disputat diumenge vint-i-cinc de maig a Cardedeu.

Avui els arlequinats han fet un bon partit en defensa i els ha mancat un pel d'encert en el tir.

Comença l' enfrontament amb intercanvi de gols inicials i tenen un pel de sort els locals ,son mes efectius per
l' extrem i proven i encerten els tirs llunyans ,  els arlequinats no acaben d'estar fins en el tir i això explica la renda local al descans sempre allargant la possessió i fregant el passiu, 16 a 10.

A la segona part els visitants no deixen d'estar al partit i sembla que poden empatar ,  però a cada petit parcial favorable als arlequinats, responen els matalassers eixamplant el parcial següent,  fins que donem per perdut el partit a deu minuts del final,  llàstima perquè amb mes encert aquest partit es guanya.

Cal recordar que es enfrontàvem al tercer classificat de primera catalana i que s' ha tornat a donar la cara ,  a la espera de cloure la temporada dissabte que ve al temple,  el equip ha demostrat que amb un pel de sort hagués pogut acabar dels cinc primers de Primera Catalana .