diumenge, 4 de maig del 2014

Sabadell Handbol 29 – Handbol Sant Cugat 39

Derrota massa “abultada”

Amb baixes sensibles pels locals,  l' Eloi ha hagut d' apedaçar una mica la segona línia,  afrontant un partit difícil davant un dels gallets de la categoria.

Comença l' enfrontament i es van mantenint mínimes avantatges fins ben entrada la primera part, els de Sant Cugat estan mes fins en atac ,sobretot pels extrems i aconsegueixen poc a poc una renda prou sòlida al descans, 15 a 22.

Ha estat una primera part de forces errades en les circulacions i sobretot en el tir, els “santcugatencs”  han estat mes precisos en aquesta faceta i han comes menys errades, en definitiva una primera part per oblidar.

Destacat pels locals ho ha estat un German que fa dies que esta en estat de gracia, amb vuit gols i la porta molt ben coberta pels dos “porterassos” Lluis i Oriol amb set i cinc  parades respectivament.

La segona part comença amb un Sabadell mes afinat,  sembla que poc a poc es pot anar remuntant , es van escurçant les avantatges, però de nou es cometen errades en la transició i el tir que propicien francs contraatacs dels visitants,  definitivament tirem la tovallola i s' arriba al resultat final potser un pel excessiu, llàstima.

Completen la convocatòria Jordi P.6,  Adri 1, Dani 3, David 3,  Arnau S 2, Arnau M 2, Jesús 2, Pol, Albert 1 i Arnau U.

Toca entrenar de nou a “tope” aquesta setmana i guanyar la setmana que ve, vinga nois !