dilluns, 12 de novembre del 2012

Sabadell Handbol 24 - Handbol Cerdanyola 35

Bon partit.

Can Balsach, 10-11-2012. 16 hores.

Després de perdre els papers la segona part la setmana passada, tocava un canvi d´actitud i d´imatge. Fet.

Davant un equip molt superior físicament els arlequinats no s´han arronsat I han plantat cara fins entrada la segona part-bastant determinant una expulsió doble i simultània dels locals.

Primera part.(13 a 14).Defensa contundent per ambdós conjunts, en atac destacar el lateral dorsal 7 dels visitants amb una tècnica i força que fan fredat…enfront un Marcel (4)que ha començat endollat  fins a lesionar-se a la tercera falange de la ma dreta…llàstima perquè es dels partits que l´hi van i en que no defuig el cos a cos.

Segona part.(9 a 21)Aquí s´ha començat a imposar progressivament el fons d´armari dels de Cerdanyola. No s´ha perdut la cara al partit ,però la lògica s´ha posat de manifest , no en va els visitants apunten a campions de grup.

A la porta bons números habituals d´en Genís (14 aturades de 37 llançaments) i d´un Lluís que va agafant confiança a la categoria (5 de 17).

Pivots Dani i Pablo (4), també es dels jugadors que l´hi van aquets partits.