diumenge, 16 de desembre del 2012

Sabadell Handbol 24 - Handbol Joventut Mataró 22

VICTORIA AMB OFICI.

Tot i la important absència d´en Marcel els arlequinats han sabut guanyar i aconseguir la tercera victòria consecutiva de la temporada i acostar-se a les posicions capdavanteres de la lliga.

Partit molt igualat el disputat aquest dissabte 15 de desembre.

Primera part amb una porta molt ben protegida per un Genís (10 aturades per 11 gols) sempre ben col·locat, defensa sòlida pels locals tot i el lateral dorsal 36 dels visitants -el millor amb diferència dels del Maresme.

En atac als titulars de Can Balsach els ha costat prendre la responsabilitat d´entrar i tirar. (1ª Part 11 a 11 )

Segona part amb guió similar ,porteria per Lluís (7 aturades per 11 gols),defensa millorada dels locals que han sabut frenar el lateral visitant , tot i que han desplaçat els llançament per l´extrem esquerre. En aquesta part ja s´ha arriscat més en el tir, els arlequinats s´han deixat anar i han arrambat amb una victòria treballada amb els dos punts.
En aquesta part han agafat les regnes sobretot en Roger (9 gols amb la seva habitual “pegada”) , en Jordi P. (4),Pablo (2),Cristian (2) ,Germán (1),David (1 s´ha estrenat),Albert (1),Pere(1),Jordi R.(1 gol molt maco de mestre),Arnau U. i Arnau S.

Àrbitre prou correcte tot i les protestes ostentoses del entrenador i públic visitants.

La setmana que toca visita al equip del maresme, Handbol Llavaneres on d´assolir-se els dos punts els vallesans podran aconseguir passar les vacances de nadal a la part privilegiada de la taula.

Ara no es permès de relaxar-se, L´Eloi ja sabrà com motivar els nanos.