dilluns, 21 de gener del 2013

Sabadell Handbol 34 – Maristes de Rubí 30

Partit que enfrontava al 4rt i 5è classificats del grup D de 2a. Catalana, ambdós amb cinc victòries fins al moment.

Ha estat un partit molt disputat en el qual els locals s'han mantingut a davant en el marcador des de l'inici del partit amb una diferència d'entre un i dos gols fins que el final de la primera part, el Creu Alta ha acabat amb 3 gols per sobre dels Maristes, 17 a 14. En aquest període cal destacar l'actuació de Germán amb sis dianes des de l'extrem dret.

La segona part encara ha estat més emocionant ja que els visitants han arribat a empatar el partit però sense posar-se per davant en cap moment. A diferència d'anteriors partits els locals han sabut mantenir la pressió amb una defensa molt ben aposentada i de seguida han aconseguit escapar-se en el marcador amb contraatacs molt ràpids que els de Rubí no han estat capaços de frenar, assolint al final del partit una màxima diferència de quatre gols. Cal destacar la bona actuació de Genís amb sis aturades que han fet desesperar als xicots de Rubí.

Observem que l'equip està en línia ascendent partit rere partit acostant-se poc a poc a les posicions més altes de la categoria juntament amb el Vallag i el Sant Llorenç tot i que sempre a l'ombra del Cerdanyola que està imparable. La propera jornada és de descans i esperem que no serveixi per trencar aquest ritme ascendent que aquests nois, mica en mica, estan assolint.

Per al Creu Alta han jugat Roger (4), David (1), Jordi P. (2), Pablo (3), Pere (4), Marcel (9), Cristian, Arnau S. (2), Arnau U. (1), Germán (6), Dani i Albert (2) i els porters Lluís i Genís dirigits aquesta vegada per Rudi (entrenador de l'equip juvenil) per l'absència d'Eloi.

Com a incidències cal destacar l'assistència aproximada de 125 – 130 espectadors; res a dir de l'actuació arbitral, i, unes tres o quatre goteres al pavelló que pot ser s'haurien d'arreglar per que els jugadors no es facin mal.