diumenge, 21 d’abril del 2013

Maristes de Rubí 28 – Sabadell Handbol 28

Empat just i ...CLASSIFICACIÓ A FASES ASSOLIDA !!!

Partit disputat al pavelló maristes de Rubí el dissabte 20 d´abril a les 16 hores.

Durant tot l´encontre s´ha fet palès que l’igualat seria constant fins al final: minut 20 (9a11), minut 26 (12 a 12) i minut 30 (14 a13 pels locals).

A la primera part s´ha vist que el joc alentit afavoria els arguments maristes, això es defensa rocosa difícil de superar pel mig, porteria molt ben coberta per un gran porter-lluït des dels extrems- i en atac un central amb bons fonaments (tot i que una mica mal parlat, dic cridat) i el millor, el immens pivot local “impossible d'aturar”.

Per part arlequinada s´ha provat tot, entrar pel mig, tir dels extrems, però no hi havia manera de desempallegar-se al marcador, el argument ofensiu mes reeixit ha estat el contraatac mortífer d´en Marcel (8).

Vist el vist, a la segona part tocava millorar i a fe que s´ha millorat: s´ha frenat millor al pivot local, Pablo (2), Cristian i Roger (6)  s´han esmerçat en aquesta tasca ajudats pels companys, en Jordi P. (4) i en Pere (4) feien l´home al central.

Però en atac no s´ha pogut superar definitivament el brillant porter local i es que s´han desaprofitat molts llançaments (25).

Això ha fet que al  marcador l’igualat seguís el guió de la primera part minut 8 (18 a 18),minut 17 (24 a 26 màxima diferència visitant)i final amb empat a 28.

Han completat una actuació molt professional en David, Jordi R, Arnau U. Álex (2), Germán (2) i Víctor.

A la porta boníssima actuació d´en Genís (10 aturades de 24 llançaments)i d'en Lluís (8 de 22).

Feina feta pels deixebles de L´Eloi, donat que acaben la lliga segons amb 30 punts ja que se’ls donen per guanyats els enfrontaments contra el Vallag (sense drets federatius  norma 179) i que queden empatats amb Sant Feliu de Llobregat amb goal average a favor (Norma 182 del Reglament de Partits i Competicions elaborat per la Federació Catalana d´Handbol).

Quant importants van esser els minuts finals contra els del Baix Llobregat a casa!

Felicitats a tots, cal recordar que el camí es el més important i que en aquest cas la classificació es el premi en sí.