diumenge, 3 de novembre del 2013

Sabadell Handbol 30 - Handbol Parets 35

(Primera part 21 a 16, segona 9 a 19)

Partit ben estrany el viscut a Can Balsach avui dissabte dos de novembre de 2013.

Com es pot veure dues parts ben diferenciades,  començament a “ tope”  del arlequinats, que agafen ben aviat cinc gols de renda, aprofita l' Eloi per a fer les rotacions,  i el equip es mostra força compensat en tot moment, bona primera part de tots i en especial d' en Jordi Ruiz,  bona defensa en recolzament i res mes a dir.

Comença la segona part amb la mateixa tònica i es mantenen les diferencies fins al minut deu amb 26 a 23, llavors utilitzant el símil del ciclisme ens entra una “pájara” descomunal, recorda la de l' any passat a Esplugues, un i altre van errant llançaments, penals, pals, el porter visitant es creix i fa créixer l' equip  visitant que sense creures el que està passant accepta el present. Això acaba en derrota de les que toquen la moral dels nanos.

Recordem el que va passar l' any passat per aquestes dates amb derrotes a Esplugues i Sant Feliu de Llobregat, sembla que volem repetir el guió,  ara toca començar a guanyar partit rere partit i es pot fer, fins ara tots els partits perduts es podien haver guanyat, ara ja sabem el pa que s' hi dona, proper round a Mataró, ànims que ara comença el mes divertit...

German 3, Arnau M.1, Alex R.3, Alex G, Pol, Jordi P.10, Albert 3, Jordi R.4, Jesús 2, Dani 1, Pablo 3 i Miguel.

Onze aturades d' en Lluís i Oriol han completat la convocatòria d' un partit per oblidar.

Ara toca fer pagar els plats trencats el Mataró, no tindrem pietat...ara mes que mai un, dos, tres Sabadell.