dimarts, 24 de desembre del 2013

Sabadell Handbol 22 – Handbol Esplugues 37

No s'ha pogut canviar el pronòstic

Avui jugàvem contra el primer imbatut i s'ha complert el mal pronòstic que anunciava la classificació.

L'Esplugues ha sigut un equip fort físicament que ens guanyava clarament en alçada, molt efectiu en atac, amb molt pocs errors, bons porters i una defensa molt pressionant.

Els primers minuts encara s'han mantingut igualats però ja al minut 10 ens em posat 5-10, fruit sobretot de les perdudes de pilota en atac que han propiciat que gran part dels gols fossin d'escapades al contraatac.

Aquesta diferencia ja no l'hem pogut recuperar en tot el partir i les diferencies han anat augmentat. Al minut 20, 10-16 i al descans 12-21 (segons els àrbitres que s'han inventat moltes coses inclús el marcador).

La segona part no ha canviat l'escenari i el nostre esforç en defensa i en assegurar més, ha contingut més l'atac contrari però les diferencies han continuat creixent fins el resultat final força inflat i al que no estem acostumats.

Tot així em de atribuir-lo al bon joc del contrari més que al demèrit nostre. Els nostres jugadors han elaborat bé i han plantat cara dignament en tot moment però em de felicitar al contrari per l'equip que ha presentat.

També ens ha trasbalsat una mica l'arbitratge, hem patit segurament el pitjor arbitratge del torneig. Hi havia dos arbitres, se suposa que un estava en pràctiques, gols que anul·laven per xiular la falta i no deixar seguir, expulsions que no s'entenien, faltes que no es xiulaven, decisions contraries entre els dos àrbitres, etc. Fins i tot han fet canviar el marcador que segons les seves comptes era diferent al que tots em comptat.

Han sigut molt protestats en general, tant per la grada com per les banquetes. Sort que el resultat no tenia contestació, en un resultat ajustat hagués sigut terrible.

Han jugar: Albert 2, Alex G. 1, Alex R. 2, Arnau S. 1,  Arnau U. 1, Dani 2, German 2, Jordi P. 5, Jordi R. 1, Pablo 1, Pol, Sergi 2, Lluís i Oriol a la porteria.