diumenge, 27 d’abril del 2014

Handbol Esplugues 44 - Creu Alta Sabadell Handbol 28Crònica d' una derrota anunciada.

Es presenten els arlequinats a Esplugues conscients d' enfrontar-se al líder imbatut de la categoria,  després de la esplèndida victòria de l' últim partit al derbi .

Comença el partit i ja es preveu el guió :  els locals difícilment cometran  cap errada i les mínimes nostres els hi serviran per agafar i eixamplar l' avantatge i això es el que passarà al llarg de tot el partit.

Destacar per l' equip del Baix Llobregat l' envergadura de tres dels seus titulars que sobrepassen  el metre vuitanta cinc i els vuitanta quilos,  la facilitat anotadora del extrem esquerre (14) i el magnífic porter local.

Davant d’això nomes podem oposar ràpides circulacions , joc interior i poca cosa mes  , tot i això  l' equip ha estat ferm i ha donat la cara en tot moment, res a dir de l' actitud i les ganes posades , a fe que ha servit per aprendre .

Han jugat Jordi R.1, Jordi P.4, Pablo 4, German 8, Arnau S.2, Dani 4, David 1, Alex G., Jesús 1, Albert 1,  Arnau M i Sergi P.  A la porta Oriol 4 i Lluis 3 aturades.

Ara ja ens hem enfrontat als dos primers en aquesta segona volta, ara toca veure que podem fer sense pressió amb els equips que tenim per sobre, propera cita Sant Cugat, esperem donar una grata sorpresa dissabte que ve al Temple .

1 ,2, 3  Sabadell !!!

Carles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada