diumenge, 1 de juny del 2014

Sabadell Handbol 41 – Handbol Sant Esteve de Palautordera 43Inesperada derrota per tancar una bona temporada
Partit boig per acomiadar la temporada que finalment ha rematat l'àrbitre.

Començament igualat i poc a poc comencem a marxar al 12' ja guanyem de 4 (10-6) i al 21' de 7 (17-10). Aquesta visió del partit seria la que hauria estat normal i lògica vist el que demostrava cada equip.
Però potser es la que ens ha fet relaxar i hem acabat la primera part guanyant només de 3 (21-18) i deixant creure al rival en la remuntada.
Arriba la segona part i continua la tendència, al 8' es posen per davant per primera vegada (26-27). El Sabadell veu que això es seriós i es posa les piles cap al 15' ja estàvem altre cop 3 per davant i semblava re encarrilat. 
Però al final tornem al frec a frec i comença l'actuació estel·lar de l'àrbitre. Expulsió de Germán per fer una falta en contraatac. Segurament una falta i penal hagés estat el normal. Al poc, senyala 2 minuts a la nostra banqueta i ja tenim el partit dinamitat. El cop de gracia que ens rematava. Cal dir que la banqueta contraria es va passar tota la estona protestant aïradament sense parar la radio en tot el partit. Però els 2 minuts al minut crític del final de partit van se per a nosaltres. 
Tot i aquesta derrota, no entela el bon paper de l'equip aquesta temporada que tanquem.
Han jugar: Adrián, Albert 3, Alex G 1, Alex R. 5, Arnau U. 1, Dani 3, David 2, German 7, Jordi P. 10, Jordi R. 4, Pablo 4, Pol, Sergi 1. Lluís (19 aturades) a la porteria.
Segurament en aquest partit la concentració habitual ha deixat pas a altres coses mes relacionades al tancament de la temporada, de saber que teníem la feina feta, la separació del grup i l'acomiadament de l'Eloi.
Hi deixa l'equip però segur que continuarà molt present a cadascú dels jugadors on ha deixat una gran empremta i exemple. Agrair-li, a banda de coneixements com a bon professional, la dedicació, entrega, implicació i estima personal que ha posat. Deixa un equip però s'emporta per sempre molts amics.
Acabat l' últim partit de la temporada es hora de fer un elogi de tots plegats.

Primer de tot elogiar els jugadors, era difícil a començament de temporada tenir una prova de foc contra l' Igualada i sortir-ne guanyador, sobretot perdent l'anada de manera severa, però un partit memorable va suposar la classificació per la primera catalana.  
  A partir d’aquí s'inicia una competició de trenta partits, en que hem vist de tot, des de victòries memorables “els derbis contra l'Oar”, derrotes severes contra els millors de la Lliga (Esplugues o Voramar) i les derrotes als primers partits de la competició, que sens dubte van servir per enfortir el grup humà que han format TOTS, en això crec que han estat els millors, no sols perquè son els nostres fills, sinó per que mes enllà d'això no cal ser visionari per a veure la complicitat que tenen i que els ha fet millorar com a jugadors i com a persones.
Eloi, a principi de temporada tenies una tasca molt feixuga, un grup humà de fins a vint jugadors -i quaranta pares i mares -es difícil de gestionar, en aquesta tasca has donat el millor de tu com a tècnic i com a educador (ja m'entens) Et felicito.
Ara s'ha acabat el curs, la majoria del grup puja a juvenils i ja estan engrescats amb el seu futur, amb un nou entrenador a qui has transmès la il·lusió de tenir un grup guanyador i molt cohesionat, uns altres, la minoria queden a cadets on de ben segur faran un molt bon paper perquè s'hi deixaran la pell als entrenaments primer i després als partits.
Darrere de tots , un grup de pares i mares que s' han implicat en el que feien els seus fills que potser han sacrificat caps de setmana, migdiades, han tingut a punt la roba i el cotxe, perquè sabien que als seus fills els agrada molt jugar i senten els colors arlequinats.


D'aquí a dos anys el grup es tornarà a retrobar i serà de ben segur mes competitiu ,mes guanyador, seguiu tots plegats amb les ganes i implicació que hi heu posat aquest any .

1,2,3 SABADELL

Salutacions

Carles Pujolà, Isidre Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada