diumenge, 25 de novembre del 2012

Sabadell Handbol 32 - B. M. Pau Casals 25




Primer derbi ciutadà al sac. (primera part 17 a 10)

Després d´acumular fins a quatre derrotes consecutives tocava veure si se’n havia aprés quelcom i a fe que s´ha produït.

L´equip sembla que hagi entrat en una dinàmica diferent:

Defensa forta i pressionant davant un equip que els hi treia un cap d´alçada d´un extrem a l´altre.

Porteria segura en tot el partit (Genís bé com sempre 4 aturades per 10 gols a la primera part i Lluís espectacular per moments 12 aturades per 15 gols).

Un Marcel si se’m permet estratosfèric amb 9 gols , pilotes recuperades en defensa i en contraatac rival fins i tot, crec que amb un Roger molt efectiu també (9 gols de 10 llançaments),s´ha refermat en el paper de líder de l´equip.

Al Central ha estat exquisit en Pere (6).Jordi P. amb 3 gols , Victor amb 2 i David han completat una segona línia que ha sumat 29 gols.

No ha calgut forçar la sort des dels extrems donades les facilitats visitants pel mig. Jordi R.1, Albert 1,  Arnau S. 1 i Germán.

Als pivots Cristian i Pablo els ha tocat la feina fosca d´atreure els efectius defensius visitants i pivotar per propiciar les entrades exteriors.

Ben llegit el partit des de la banqueta amb canvis equilibrats i temps morts puntuals.

Presència a la taula d´anotació d´en Dani amb crossa (un mes de baixa) i de l´Alex nou reforç esquerrà pel mercat d´hivern.

La setmana que ve toca un altre derbi local amb l´Oar Gracia. La motivació està garantida.

1 , 2 , 3 SABADELL

Carles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada