diumenge, 2 de desembre del 2012

Oar Gracia 28 – Sabadell Handbol 35



Gran partit i un altre derbi local guanyat

Segon derbi consecutiu guanyat i amb un bon partit dominat de principi a fi.

Començat per una bona sortida amb un 0-5 als 5', no es va abandonar el domini al marcador en tot el partit, que en el pitjor moment es van posar a 2 gols de diferència. Al descans ja anàvem 16-20.

Tot va funcionar prou bé. Bé els laterals que van saber penetrar per la seva posició, Roger va igualar la seva màxima marca anotadora per partit amb 10 gols i Marcel va fer la “pole position”, volta ràpida i rècord de la pista amb els contraatacs. 

Bé els centrals que van conduir amb seguretat la pilota sense pràcticament pèrdues i amb una bona anotació, Jordi P. també va aconseguir la seva millor marca anotadora amb 7 gols; bé els pivots que van estar segurs en defensa sense que ens fessin gols des d'aquesta posició, col·laborant amb els bloqueigs i aprofitant les oportunitats de marcar; bé els extrems que van estar molt precisos i efectius amb bona selecció de tiro i en general amb bona punteria Albert també va fer la seva millor marca anotadora personal amb 5 gols.

Bé el porter Genis va aturar tot el que va ser aturable i algun més amb un total de 19 aturades; bé l'àrbitre que va passar inadvertit; bé l'afició que com sempre va estar incondicional virtuosos a les palmes i afinats a la veu; bé l'entrenador amb la interpretació del match i a la confiança i participació de tots els integrants. 

El partit va ser com un regal, perquè ja sabeu que l'1 de desembre es Sant Eloi. Aquest era un sant que vivia a França pel segle VII i que com en aquells dies no s'havia inventat el handbol el van posar a treballar d'orfebre i per ser tan bon orfebre i honrat el van fer bisbe i sant. Recordem que orfebre es aquell que treballa amb or, plata i altres materials preciosos, doncs ja anem bé.

Anem cap a la propera victòria que estem en ratxa i afinats.
Van jugar: Roger 10, Jordi P. 7, Marcel 6, Albert 5, Germán 3, Pere 2, Pablo 2, Jordi R. , Arnau U., Cristian, David N., Victor G, Biel, Genís.

Salutacions

Isidre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada