diumenge, 3 de febrer del 2013

Handbol Sant Cugat 24 – Sabadell Handbol 34



Partit plàcid
Comença la segona volta amb un triomf més fàcil del que es podia esperar. Quant l'equip s'ha començat a escalfar ha marcat les diferències i al primer tram s'ha posat amb un 1-9. A partir d'alquí ja no s'ha patit en cap moment, sempre per davant al marcador amb avantatja significativa en tot moment.

Cal destacar la bona participació de tot l'equip cada vegada amb més labor de conjunt i major repartiment del pes. Roger ha marcat el camí destapant la llauna amb els quatre primers gols, Pere ha sigut un malson pel contrari amb penetracions i contraatacs, Marcel ha mat xacat a la segona part i Jordi R., Jordi P., Germán, Pablo i Àlex (que participava en el seu primer partit de lliga) amb 3 gols cadascú han fet una gran aportació al resultat final.

Destacar també l'augment de participació i protagonisme al joc de Dani, David i Cristian que ha estat molt bé en defensa, distribució i ha aportat també amb un gol. La porteria també ha estat prou bé, en aquest cas Lluís en solitari, ha estat molt sòlid amb 15 aturades.
Si mirem l'evolució no pot ser més positiva. El primer partit de lliga amb el mateix contrincant també es va guanyar a casa però amb un marcador mes ajustat de 22-17 i amb més incertesa al marcador que fins al final no es va acabar de dissipar.

Una volta després i jugant fora s'ha augmentat la diferència de gols al doble, s'han fet molts més gols, els gols s'han repartit més, entre més jugadors i de totes les posicions, la defensa ha estat molt més sòlida amb una millora significativa, provocant molt errors de llançament i passius que per moments semblava infranquejable i s'ha aconseguit una sensació de domini absolut del partit que no hi va ser a l'altre partit.

Bones vibracions per a la pròxima jornada on segur que ens ho posaran molt més difícil ja que juguem contra el tercer classificat, i posat que anem just darrere sembla que ens podem jugar quelcom més que un partit, les possibilitats de pujar a la taula de classificació poden quedar molt marcades. 

Us ho explicarem en 15 dies.

Van jugar: Marcel 8, Pere 6, Roger 4, Jordi R. 3, Jordi P. 3, Germán 3, Pablo 3, Àlex 3, Cristian 1, David, Dani i Lluís.


Isidre García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada