diumenge, 17 de febrer del 2013

Sabadell Handbol 31 – Handbol St. Llorenç 27

PARTIT D´ALTA TENSIÓ.

S´ enfrontaven dos dels equips ferms candidats a optar a la tercera plaça de grup, amb la victòria arlequinada empaten a punts,  amb diferència favorable als deixebles de l´Eloi (average favorable per dos gols).

D´entrada pintava cru: derrota a la primera volta a Sant Feliu de Llobregat, absència destacada d´en Marcel, presència del colós pivot visitant i en el record el gran partit del porter del Baix Llobregat a la primera volta.

Comença el partit amb mínimes diferències, sempre a favor dels locals, donant la cara, amb un ROGER (7), efectiu com sempre, i una defensa que s´ha anat posant a lloc fins que ha aconseguit prendre la mida a l’envergadura del pivot visitant a mitjan de la primera part.

No obstant per marxar al marcador no n´hi havia prou , mancava un afegit i aquest l´ha donat en JORDI R.(8), que ha signat una primera part brillant, des de l´extrem dret, ajudat en atac per l´ALBERT (2) i en PERE (2).

Al arribar al descans amb el resultat de 17 a 14.

A la segona part puja de nou la tensió, pressions del públic i entrenador visitants que s´han encomanat als locals, cops, exclusions...semblava que a la jove àrbitra per moments se l´hi escapés el partit de les mans i més fins que s´ha arribat a una empenta esgarrifosa a l’esmunyedís PERE quan estava desequilibrat, desprès l´entrenador visitant ha ordenat defensa 6-0, (6-0 !visca l´handbol¡ s´ha sentit dir l´ELOI).

Tocava en aquest moment tancar el partit, ha agafat les regnes en JORDI P.(9), ajudat per en VICTOR (2) i en PABLO (1).

Sembla que l´ELOI té la sort i encert de llegir per on i qui ha de fer mal en cada moment.

A la porta molt regular en GENIS (11 aturades).

Han completat un partit molt seriós en CRISTIAN, DANI, ARNAU U, DAVID, ALEX I GERMÁN.
No es pot abaixar la guàrdia, la setmana que ve es reb la visita Can Balsach L´Handbol Esplugues.