diumenge, 24 de febrer del 2013

Sabadell Handbol 32 Handbol Esplugues 30

¡¡VUITÈ PARTIT CONSECUTIU GUANYAT !!

Es preveia una victòria fàcil i amb una diferència important de gols al nostre favor. L'Esplugues, situat a la part baixa de la classificació, no havia de suposar un rival preocupant. No teníem un bon record del partit d'anada, on després d'una considerable diferència de gols al nostre favor a la primera part, vam jugar una segona part per oblidar, acabant el partit amb derrota.

Pel que fa al partit d'aquesta tarda, ens hem posat de seguida quatre gols per davant i, durant tota la primera part no ha estat possible augmentar aquesta renda. S'ha arribat al descans amb el resultat de 18 a 14. L'Esplugues, tot i venir només amb vuit jugadors, ha aconseguit amb penes i treballs no despenjar-se. Cal dir també que el seu porter ha estat molt encertat en la seva actuació.

Segona part. Els locals aconsegueixen de seguida avançar-se de cinc en el marcador, es respirava optimisme... però potser ens hem tornat a relaxar fent que l'avantatge anés disminuint fins que el bon enteniment entre els jugadors visitants i l'estranya passivitat del la defensa local ha fet que s’arribés a l'empat a 25. Tocava patir fins al final.

Avui s'ha notat molt que hi havia àrbitre i que portava targetes, sobretot pels visitants i fins i tot una de vermella per insultar. També n'hi ha hagut per l'Eloi que se n'ha guanyat una de groga per comentar-li les jugades a l’àrbitre en aquests últims minuts d'alta tensió.

Cal destacar l'actuació d'en Jordi Pujolà amb nou dianes d'onze intents i al menys tres pilotes robades. També destaquem els laterals Marcel i Roger que n'han fet set i cinc respectivament. Pel que fa a la resta de jugadors que han participat avui tenim: Àlex (3), Pablo (1), Jordi R. (2), Germán (1), Pere (2), Albert (2), Cristian, David i Arnau U. Pel que fa als porters, en Genís ha tingut un 23,3 %  i en Lluís un 15,78% d'encert a les aturades.

En definitiva, s'esperava un partit per augmentar la diferència entre gols marcats i gols encaixats, però ens hem hagut de conformar amb els dos punts, que no està gens malament. També ha servit per consolidar la tercera posició i per anar-nos preparant de cara al que ens espera la propera setmana, que és ni més ni menys que una visita al camp del Cerdanyola on hem d'anar a per la novena victòria consecutiva.