diumenge, 19 de maig del 2013

Handbol Ribes 37 – Sabadell Handbol 35

Dificilíssssssima classificació

La derrota d'avui deixa molt difícil la classificació a la final 4, però es pot intentar.

El partit ha començat bé, molt bé, l'equip inicial del Sabadell s'ha posat ràpidament amb un 0-5 i ha anant mantenint aquest avantatge aproximadament els primers 10 minuts. L'explicació molt fàcil, nosaltres aprofitàvem pràcticament tots els atacs tant pel centre com pels extrem i ells no aconseguien entrar a la nostra defensa.

L'expulsió de Roger ha marcat un punt d'inflexió, el Ribes ha aprofitat el desequilibri de la inferioritat numèrica per començar a retallar. Amb la rotació de jugadors i la segona expulsió de Roger s'han produït els desajusts que el Ribes ha aprofitat per recuperar la diferència i arribar a posar-se 3 gols per davant. S'han tornat les tornes, ens costava molt d'entrar i ells cada vegada aconseguien gols més fàcils.

Al final de la primera part l'equip ha tirat de concentració i recuperar les bones sensacions per aconseguir restablir els gols de diferència i arribar a un empat a 18. Abordàvem la segona part sense avantatja per a ningú i tot per fer. Apareixeria l'equip seriós del principi i final o el desgavell del mig?

L'inici de la segona part no ha estat dolent, em tornat a agafar el davant al marcador però sense la diferència de la primera part. Quant portaven pocs minuts d'un joc bastant igualat malgrat tot, ha aparegut el problema que ens ha costat el partit, les perdudes de pilotes, un total de 25.

El Ribes pressionava i em començat a perdre pilotes a la transició de l'atac, pilotes mal passades, passades forçades, passades complicades o a companys marcats, tallades pel contrari, etc. La fortalesa que tantes vegades em tingut manegant la pilota i posant ofici en aquestes situacions de pressió ens ha faltat aquesta vegada.

Aquesta perduda de pilotes, junt a un contraatac molt ràpid i ben executat pel Ribes que no em sabut aturar, més alguna defallida a la defensa han fet que la segona part es decantés clarament en favor del Ribes que ha mantingut una distancia que a falta d'uns minuts ja semblava insalvable.

Als minuts finals s'ha fet un altre embranzida que ens ha permet acostar-nos als 2 gols de diferència final, però les dos expulsions finals de Cristian i David N. ens han tret les opcions del miracle final.

No obstant la derrota, la sensació general és que es podia haver guanyat amb el to habitual d'altres ocasions. Ho haurem de demostrar a la tornada.

També cal fer esment que en aquesta ocasió ens han acompanyat altre cop les baixes i no hem pogut comptar amb l'equip al complert. Han faltat Marcel, Jordi P., Víctor, Genis i també de l'Eloi que en aquesta ocasió a sigut substituït per en Josep Mª.

Han jugat: Roger 11, Pere 6, Jordi R. 4, Pablo 4, Germán 2, Arnau U. 2, Alex 2, Cristian 2, Albert 1, Dani 1, Arnau S., David N., David P., i Lluís 12, aturades i 24% d'encert.