dimarts, 14 de maig del 2013

Sabadell Handbol 25 – KH-7 Granollers Atlètic 30

Derrota merescuda.

Arribats a aquestes alçades de la temporada, competint a fases amb els millors ,toca estar molt fins per a aconseguir fer un bon paper, els rivals son molt bons, estan molt ben treballats i s'ha d' estar molt forts en defensa i encertats en atac i no ho hem estat.
A part de importants baixes: Marcel, Pablo, Arnau U. i Arnau S., els locals comencen  l'encontre sense estar endollats ,en aquesta ocasió ha semblat que s' hagués pogut fins i tot guanyar o si mes no vendre mes cara la derrota.

Ja, des de bon començament els del Vallès Oriental agafen un còmode avantatge de cinc gols a mitja primera part 5 a 10 ,petita reacció local i descans amb 12 a 14.

A la segona part milloren les sensacions i s' arriba a empatar a 20 gols als deu minuts de la represa, però sembla que no ens ho creiem i es dona l' iniciativa al rival ,que recull l' invitació i agafa de nou les regnes de l' encontre i mata el partit.

Destacar avui la gran actuació d' en Dani amb sis gols i l' estrena d' en David P amb un gol.
Cristian, Àlex 3,Jordi R 2,Jordi P.4,German 3,Roger 4,Pere 3,Víctor ,David N., i Albert 1.

A la portà correcte actuació d' en Lluís amb onze aturades. Tocarà millorar l' objectiu que ens hem de marcar es guanyar almenys un parell de partits i així canviar la dinàmica.