dimarts, 7 de maig del 2013

Sabadell Handbol 24 – Handbol Vilamajor 31

ENCETEM 2ª FASE AMB DERROTA

Per qui hagi vist el partit d'avui i no hi entengui massa, en primer lloc, direm que els equips cadets d'handbol estan formats pel porter i sis jugadors més de camp a cada un dels equips!!

Dic això perquè avui el nostre equip ha jugat la major part del partit amb un home menys. Hem estat amonestats onze vegades entre expulsions de dos minuts, grogues i una vermella. N'hi ha hagut per a tothom, fins i tot per l'entrenador i pel delegat.

El titular d'avui hauria d'haver estat “DOS EQUIPS CONTRA UN ARBITRE”:
  • no ens oblidarem mai més de portar una cartolina verda per demanar temps mort!!
  • tindrem present que les bigues del sostre del pavelló, per segons qui, també juguen!!
  • no farem mala cara a l'àrbitre...altra cosa no s'explica!!
  • acceptarem que a vegades els àrbitres es poden oblidar de que un equip ha fet un gol!!
  • etc.
Tot i les mencionades adversitats cal dir que l'equip ha estat en tot moment dins el partit i ha lluitat per obtenir un resultat molt més favorable. Probablement, amb un altre tipus d'arbitratge, el resultat hagués estat molt diferent.
El començament ha estat molt disputat i els gols s'han fet esperar. Al minut 14 el marcador tot just mostrava un 4 a 6 acabant la primera part amb un trist 10 a 12.

A la segona part els visitants han afinat la punteria i amb deu minuts ens han fet un parcial de 9 a 5 posant-se per davant de sis. Aquesta diferència ha estat insuperable pels locals fins a la fi del partit.

Avui el màxim anotador ha estat Marcel amb 6 dianes seguit d'en Roger i Albert amb 4 cada un. També han participat Jordi R. (1), Arnau U. Àlex, Arnau S. (2), Jordi P. (2), Pablo (2), Pere (2), Cristian i Víctor (1). Per altre banda, molt bona actuació dels nostres porters. Genís, que no ha hagut d'intervenir massa degut a la bona defensa local, ha fet dues aturades de 12 tirs i ha aturat un penal de dos que ni han llençat. Lluís, a la segona part, 5 aturades de 25; alguna d'elles espectacular.

Caldrà veure a la tornada com aniran les coses. Estic segur que molt millor. De moment el proper enfrontament amb el Granollers es presenta apassionant.