diumenge, 27 d’octubre del 2013

Handbol Gavá 40 – Sabadell Handbol 36

Molts gols, que no ens han fet profit

Jugat en un calorós diumenge de final d'octubre, el desplaçament a Gavà ha deparat la segona derrota davant d'un equip ben conjuntat i on hi hagut masses gols.

El inici ha estat bo començat amb el domini del marcador, ens em posat per davant d'1 ó 2 gols durant bona part del primer temps, al minut 17, 10-11, cap al 21 l'han començat a capgirar, 13-12 i amb diferències mínimes em arribat al final amb un ajustat 18-16.

Al principi la defensa ha aguantat prou bé, hi ha hagut aturades a la nostra porteria i la defensa contraria es veia obligada a deixar sols als extrems, que ha aprofitat molt bé Alex R. Amb 4 gols gairebé seguits des de la dreta. Després s'ha entrat en una dinàmica diferent que no ha canviat en tot el partit. Malgrat tot teníem tota la confiança mirant al segon temps.

Però, el començament de la segona part a sigut el pitjor auguri, al minut 5 Eloi ha hagut de demanar temps mort, 24-18 i la cosa descontrolada. Si bé en atac els dos equips han sigut prou efectius la defensa nostra potser els hi ha posat massa fàcil alguna vegada i el seu porter ha fet algunes aturades de mèrit.

S'ha aconseguit remuntar la diferència i als últims minuts ens hem tornat a posar al partit a 2 gols que donaven peu a pensar en canviar el resultat. Finalment no ha estat possible i hem arribat al final amb el conegut 40-36.

Encaixar 40 gols es molt, o dit d'una altre manera fer 36 i no guanyar cou. Cal dir que el Gavà es pot-ser l'únic equip que hem trobat fins ara que no sigui superior físicament a nosaltres. Per contra eren ràpids en la combinació, hàbils en la penetració i molt efectius amb els tirs.

Caldrà esperar a la tornada per esmenar, el tenim a la mà.

Han jugar: Albert 1, Alex G 1, Alex R. 5, Arnau U. 1, Dani 3, David, Germán 6, Jesús, Jordi P. 10, Jordi R. 3, Pablo 6, Pol. Lluís (7) i Oriol (5) a la porteria.