diumenge, 20 d’octubre del 2013

Sabadell Handbol 33 - Handbol Ribes 35



Debut no reeixit dels arlequinats el disputat dissabte dinou d' octubre al pavelló del nord.

Comença el partit amb un plantejament seriós per ambdós conjunts, avantatges mínimes pels locals, però no aconsegueixen en cap moment posar terra de per mig, el Ribes amb un conjunt molt compensat selecciona molt be el tir, tot i la sempre solvent actuació d' en Lluís, s' arriba a un màxim avantatge local de dos gols 10 a 8 però el Ribes ha donat sempre la cara i s' arriba al final de la mitja part amb empat de 16 a 16.

A la segona part els visitants comencen mes endollats i s'arriben a posar de tres 30 a 33, temps mort demanat per l' Eloi que treu tot el ferro per intentar la remuntada, a mes expulsió d' un riberenc a quatre minuts del final, semblava que es podia gestar un altre final èpic, però en aquests nivells d' handbol s' ha d' estar molt i molt endollats, el mínim error es paga car.

A la porta bons números d' en Lluís amb nou aturades i prou be l'Oriol en aquesta prova de foc 4 aturades.

Resta de jugadors Alex, Jesús 1, Jordi P.8,  Pablo 3, Jordi R.4,  Albert 1, German 2, Arnau S. 1,  Alex R. 5,  Dani 5,  David 3, Miguel i Arnau.

Toca aprendre de les derrotes i penso que aquesta ens vindrà be per estar alerta en tot moment, aprofitar les superioritats numèriques, assegurar passades per no propiciar contraatacs, estar atents als rebots o assegurar els penals (tres de sis), son detalls que de ajustar-se faran del Creu Alta Sabadell Handbol un equip que pot tallar el bacallà a la categoria.

Felicitar els vells coneguts del Ribes, amb els que ja ens vam enfrontar l' any passat.

La setmana que ve toca visitar el Handbol Gavà, un dels gallets de la categoria, de ben segur que se’n aprendrà dels desajustos comesos,  per cert,  esperem no tenir que jugar gaire mes al pavelló del nord, sempre s' ens dona malament.

Honor al Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada