diumenge, 10 de novembre del 2013

Handbol Mataró 29 – Sabadell Handbol 33

Punt d'inflexió

Esperàvem la victòria i per fi ha arribat a la 4ª jornada a Mataró. De fet hem jugat molt semblant que les anteriors jornades amb la diferència de que aquesta vegada hem fet el mateix a la primera part que a la segona.

Fins ara el guió era que guanyàvem al principi i després ens donaven la volta. Aquesta vegada hem canviat la dinàmica i potser em marcat un punt d'inflexió. Segurament hem mantingut millor el cap, les pauses i les rotacions han funcionat millor.

Em començat com gairebé sempre dominant el marcador amb diferències tranquil·litzadores, al minut 12 ja estàvem 4 amunt (5-9), al 15 (6-11) i així fins al descans amb la mínima diferència de 2 gols (13-15), fins aquí guió habitual, sense sorpreses, i per tant ningú respirava tranquil ni pel resultat ni pel bon joc demostrat.

Es reprèn la segona i també guió habitual, ens empaten a 15 cosa que no havien aconseguit fins al moment. Ha tremolar. Però fins aquí va arribar, ja que tot seguit vam trencar el costum i vam recuperar el guió de la primera mantenint-nos amb la diferencia positiva, al minut 6 ja guanyàvem de 4 (17-21), diferencia que més o menys ja s'ha mantingut fins al final al 15' (22-25), al 20' (24-27), al 26 (26-31) fins al final victòria de 4 gols, 2 de cada part.

Agafant el fil anterior podem veure que hem mantingut la línia d'anteriors partits, teníem una mitja de 33 gols que coincideixen amb els d'aquest partits, on hem fet el canvi es en defensa que portàvem una mitja de 36,6 i ens hem quedat en 29.

De totes maneres podem veure que ens queda terreny per recórrer, fins la jornada anterior l'estadística de la lliga ens diu la mitja de la lliga està en 28,3 el que vol dir que en atac la superem àmpliament i som dels equips més anotadors, els quarts, però en defensa també marquem diferències i som el equip més golejats de tots amb el permís del S. Esteve de Palautordera que li falta un partit. Ja tenim pistes per on millorar.

Del partit cal destacar altre cop l'actuació de Jordi P. que s'ha superat si mateix aquesta lliga amb 11 gols, Jesús que l'ha secundat amb 8 gols i una eficàcia fabulosa des de l'extrem i els porters Lluís esplèndid a la primera part marcant les diferències i Oriol que ha aguantat el tipus tota la segona part amb aturades de mèrit. Dir també que Àlex R. es va lesionar als entrenaments de la setmana i no va poder participar al camp, però a animar no ha faltat.

La setmana vinent ja tenim el camí marcat, a seguir igual tenim una gran oportunitat a casa amb el H. Palautordera-Salicru.

Han jugar: Albert, Arnau M., Arnau S. 2, Arnau U., Dani 2, David 3, German 4, Jesús 8, Jordi P. 11, Jordi R. 2, Pablo, Pol 1. Lluís i Oriol a la porteria.