diumenge, 17 de novembre del 2013

Sabadell Handbol 31 - Handbol Palautordera 34



Tornem a palmar ...

Partit pràcticament guanyat ,com tots, que tornem a perdre, sembla que no pugui ser, sap molt de greu per com de tocats acaben els partits els nanos.

Varies consideracions,

Recordar que estem en Handbol FORMATIU, que cap dels nanos s' hi ha de guanyar la vida amb aquest esport.

Que estem a la categoria on ens toca estar, a la màxima i competint amb els millors.

Que en handbol formatiu han de jugar tots , amb una plantilla de vint jugadors només juguen set al camp i que hi ha molts egos a content-tar, que els nanos volen jugar i també guanyar, que l' entrenador els ha de fer jugar a tots i es el primer que vol guanyar-l' Eloi es un gran competidor i guanyador.

Dit això crec que tots els jugadors han d' assumir la seva responsabilitat, els que juguen poc esforçar-se al màxim als entrenaments i als partits per estar a l'alçada i els que tallen el bacallà encara fer mes, matar els partits, defensar millor, atacar millor,  parar mes...
Amb això milloraran TOTS PLEGATS, recolzant-se, enfortint i cohesionant el grup.

El guió del partit ja el sabem, està repetit a totes les cròniques de la temporada, es guanya com sempre - dissabte avantatja de cinc gols- i s' acaba perdent.

Han jugat Alex R.2, Arnau M, Jordi P. 14, Jesús 1, Miguel, Albert 2, Pol, Arnau S.4, German 4, Arnau U 1, Sergi, Pablo 3 i Sergi.

A la portà Lluís deu aturades i Oriol cinc.

Diumenge toca anar a Sant Esteve Sesrovires i començar a encadenar victòries d' una punyetera vegada.

Ànims a tots.

Carles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada