diumenge, 1 de desembre del 2013

Handbol Terrassa 22 - Sabadell Handbol 33

Partit guanyat de cap a peus pels deixebles de l' Eloi en aquest derbi de co-capitals comarcals.

Potser el partit mes plàcid dels que s' han disputat fins ara.

Ja de bon començament els visitants es mostren molt seriosos en defensa i prou regulars en atac, no obstant avui la selecció de tir no ha estat de les millors d' inici, 4 a 5 al minut 10, empat a vuit al minut vint, fins que s' afinà l' artilleria i s' agafa avantatge de cinc al descans, 10 a 15.

En aquest final de la primera part s' ha fet palesa la millor condició física dels arlequinats i el joc potser un pel al límit del reglament dels de Terrassa, els han penalitzat les repetides exclusions sobre Jordi P.

Comença la segona part i es mantenen els avantatges fins a mig període en que els visitants definitivament maten el partit, arribant als dotze gols de diferencia.

Avui ha destacat molt l' Oriol a la segona part amb un seguit d' aturades de mèrit recolzat per una molt bona defensa, ha estat molt gràfic la intervenció d' en Dani aturant llançaments com un colós.

Avui l' equip ha estat molt compensat en tot moment.

Per el Sabadell han jugat Albert 2,  Arnau U.1, David 1,  Pol 2,  Jordi P.8,  Jordi R.2,  Dani 1, Alex R.5,  Alex G,  German 4,  Pablo 6, Arnau 1,  Lluis i Oriol.