diumenge, 8 de desembre del 2013

Sabadell Handbol 25 – Sant Martí Voramar 36

Avui hem fet un partit millorable contra el millor contrincant a qui ens hem enfrontat fins ara.

Amb l'absència de l'Eloi, avui ens ha dirigit en Josep Maria.

Hem fet un força bon començament mantenint-nos per davant d'un i dos gols fins al minut 23 en què els visitants ens han empatat a 15. La primera part ha acabat amb un 15-17.

La segona part ha començat pitjor del que havia acabat la primera. De seguida han anat eixamplant la diferència: 19-26 al minut 8, 20-28 al minut 15 i 24-34 al minut 25.

El Voramar ha estat molt sòlid en defensa afavorida per les característiques físiques d'algun dels seus jugadors i també per la seva qualitat  i estratègia de joc. La lleu lesió del nostre lateral Jordi Pujolà també ha estat un factor important a l'hora del progrés del marcador local.

Cal destacar però, l'esforç de tots els nostres xicots durant tot el partit tant en defensa com en atac i tenir present que d'aquests partits, encara que no es guanyin, també se'n treu molt profit i aprenentatge. Estic segur que al partit de tornada es podrà aconseguir un molt millor resultat.

Avui han participat German (6), Jesús, Pol (1), Àlex R. (4), Àlex G. (1), Arnau U., Arnau M., Dani (4), Jordi P. (5), Jordi R. (2), Albert (1), Arnau S.  A la porteria Lluís i Oriol.

Vinga nois!!  Ara toca treballar als entrenaments i preparar el derbi al camp de l' Oar.