diumenge, 2 de febrer del 2014

Sabadell Handbol 31 – Handbol Cardedeu 35

HEM TREBALLAT MOLT PERÒ...!!!

Molt bona primera part, però...què ha passat a la segona?

Se'ns presentava un partit força complicat davant un dels capdavanters de la classificació i, de bon començament, ja se'ns van avançar al marcador. Estava sent un partit molt dinàmic i el Cardedeu tampoc aconseguia escapar-se. Les coses ens sortien millor que a ells i, al minut quinze, ja els havíem atrapat. A mida que passaven els minuts la confiança local anava en augment i, conseqüentment el resultat a favor també, fins assolir un fantàstic 18 a 14 al final de la primera part.

L'eufòria regnava entre el públic local. Al descans s'escoltava: “per fi aconseguirem la primera victòria a casa de la temporada!!”; “Vinga nois, això ja és nostre!!!”; “S'ha de resistir!!”...

Però, novament el desenllaç de la segona part no va ser l'esperat. Un parcial d’un a quatre en els primers minuts; les lesions dels dos Jordi´s en els minuts següents, expulsió de dos minuts per l'Arnau S. i un nou porter al Cardedeu que aturava tots els tirs des dels extrems.

Els nervis in crescendo ... total, al minut 25 de la segona la resistència arribava a la seva fi. Ens empataven a 25 i de seguida es van posar per davant. Temps mort demanat per l'Eloi. Segons l'àrbitre en “Johnny” també marcava!! Però ells, curiosament, també tenien un “Johnny”... L'avantatge augmentava i el contrari s'inflava. Al final, res a fer: 31-35.

No es pot negar que els nois van lluitar fins al final i van plantar cara de valent a un adversari molt complicat. Continuo pensant que hi ha un progrés important en el joc del nostre equip i que molt aviat donarà els seus fruits. Nois, no baixeu la guàrdia. Desitjo una molt ràpida recuperació als lesionats i a pensar en el proper enfrontament al camp del Sant Esteve de Palautordera on acabarem la primera ronda d'aquesta lliga.

Van participar: Jordi P. (7), Jordi R.(6), Germán (4), Àlex (2), Dani, Pol (3), Albert (2), Jesús (3), Sergi, Arnau S.(3), Arnau U. Miguel i a la porteria Lluís i Oriol. Ah, m'oblidava d’en Johnny (1). També un agraïment molt gran als companys que aquest cop no van poder participar i que van venir a donar suport i a animar.