diumenge, 9 de març del 2014

Sabadell Handbol 29 - Handbol Mataró 34

Recullo nassos i els Recullo nets !!!

Avui no ha pogut ser ,hem fet la primera part mes desencertada de la temporada i ho hem pagat   car davant un equip amb el que érem molt superiors per classificació i per tècnica, però ja se sap , en aquesta categoria les badades es paguen cares.

Primera part.13 a 19. Comença el matx i encara no es hem llevat , total que els del Maresme queden convidats a passar,  5 a 11 al quart d' hora ,10 a 17 al vint-i - cinc.....estem fora del partit i ens fan el que volen pels extrems i pel pivot, estem  molt tendres  amb  el  tir  i  fem internacional el porter visitant.

Segona part.16 a 15. Sembla que l' Escridassada que els hi deu haver fet l' Eloi a la mitja part ha funcionat i s' ha lligat una segon round molt millor,  molt motivats i  mes ferms en defensa sembla que poden, total que al minut vint aconseguim l' empat,  però l' esforç ha  estat molt gran i això desgasta, el partit ja venia perdut de la primera part.

Destacar que hem patit  fins a deu penals en contra i només la meitat a favor,  tot això fa que el còctel surti prou amargant i que ens haguem merescut perdre.

Vinga nois queden molts partits per fer oblidar aquest entrebanc.

Han jugat Jordi R.1,  Jordi P.7,  Adrián, Miguel, Dani 2, Pablo 1,  Pol, David 1,  Jesús 8, Arnau M .1,  Arnau U. 1, Alex G. 1  i German 5.

A la porta prou ha fet en Lluis amb deu penals en contra i fins a cinc contraatacs , aturant fins a set llançaments.

La primera part dolenta de la temporada ja s' ha fet, ara toca mirar endavant i jugar com la segona.