Handbol Palautordera 27 – Sabadell Handbol 23

Intensitat i igualtat tot el partit

Partit disputat fins l'últim moment.

Hem començat molt bé amb un parcial de 1 a 6 al minut 11.

Vist com anaven les coses l'entrenador contrari s'ha vist obligat a demanar un temps mort que ens ha tallat la ratxa. Canvis important del contrari i 7 a 7 al minut 17.

A partir d'aquí comença un altre partit, ja més igualat, al 22 estàvem dos per sota així acabàvem amb una diferència de dos en contra 13 -11. Estava difícil però estàvem al partit.

La segona part ha continuat igual, els gols molt cars, i amb desavantatge però sense anar-sen al marcador, sempre a prop. Intensitat defensiva que ens ha costat unes quantes expulsions inclosa la definitiva de Jordi R per acumulació.

Partit en general ben jugat que es podria haver decantat d'una altre manera si alguns detalls hagessin estat a l'inrevés, com alguns gols errats en immillorable posició, d'aquells que acostumen a entrar sempre, el contraatacs no aprofitats i alguns passos que l'àrbitre ens marcava de forma molt estricta. Finalment hem perdut cada part de 2 gols.

Han jugar: Albert 4, Alex G, Alex R. 1, Arnau M., Dani 1, David 2, German 3, Jesús, Jordi P. 7, Jordi R. 1, Pablo 4,Pol. Lluís i Oriol a la porteria.