diumenge, 23 de març del 2014

Sabadell Handbol 32 - Sant Esteve Sesrovires 25

Victòria còmoda

Avui els arlequinats han estat on fire des de bon començament i han donat satisfacció a tots plegats.

Comença l' encontre i ja es veu que els locals avui van per feina, prenen avantatge ràpidament i als set minuts marquen un parcial de 5 a 2,  al vint de 11 a 4,  i al descans ja deixen decidit l' encontre 16 a 9.

Destacar en aquesta primera part  les cinc aturades per nou gols d' en  Lluís, aperitiu del gran partit que completaria una hora després amb el juvenil,  en  aquesta  primera part es fa pales també que el partit es decidirà per mig, pels laterals i pel pivot, amb un endollat Dani 5.

A la segona part els arlequinats viuen de renda i segueixen les rotacions,  destacats han estat un Jordi R 4 molt motivat com sempre (sens dubte el millor defensa del cadet) , en Pablo 6 que ha deixat clavada en mes d' una ocasió la defensa visitant, i per l' extrem un híper-motivat Alex R.3,  Albert 2,  Arnau S. 1  i un Adri que està fent  una  molt  bona progressió que aviat donarà fruits.

Completen la convocatòria en German 4,  Jordi P.7,  Miguel,  David,  Pol i l' Oriol amb cinc aturades.

La setmana que ve toca derbi amb el Terrassa al Temple,  la motivació està garantida, primer ingredient per a la victòria, us hi esperem.