dilluns, 19 de juliol del 2010

Benvinguts

Benvinguts al bloc dels equips cadets. Esperem els vostre comentaris.

2 comentaris:

  1. PROCER CERDANYOLA B 17 - CA SABADELL 19 Jornada 1

    Set inicial: Genís, Albert Cabero, Albert Garcia, Jordi Barbany, Jordi Monsalve, Pol i Roger.

    Entrenador: Sergi Estrada

    Gols: ALbert Cabero 6, Carles 5, Jordi Barbany 3, Jordi Monsalve 3, Joan 1, Pol 1.


    Jugar i guanyar dues vegades seguides al mateix rival amb només una setmana de diferència (el primer era amistós) pot resultar una tasca més que complicada. Però el Sabadell cadet ho va fer, això sí, amb dues cares ben diferents. Si el primer partit es va guanyar amb certa claredat (tret dels minuts finals) aquest últim es va arribar al descans amb un gol per sota. A la segona meitat, els nois d'en Sergi Estrada es van posar les piles i, gràcies a una gran actuació del porter Genís i a una gran defensa, es van acabar imposant per dos gols de diferència.

    BONES SENSACIONS
    Si veus els dos primers partits de pre-temporada dius: "ai mare quina temporada ens espera". Si veus els dos darrers, dius: "ho guanyarem tot i fàcil". El que queda clar és que no es poden treure conclusions precipitades, però del que sí que n'estic segur és que aquest any ens ho passarem molt bé!

    X.Soler

    ResponElimina
  2. Avui gran partit i gran actiud la que em mostrat al pavelló de l'escola de maristes de rubí. Després d'un bon princpi per part nostra dominant per dos gols, em començat a baixa el ritme, fins al final de la primera, perdent per 16-15. Un mal començament de la segona part, ha fet que el rubí començes a agafar el ritme del partit, tot el rato a remolc dels locals, les ventatges eren clares per part seva, amb un dels jugadors locals que ens ha fet molt de mal, marcan més de la meitat dels seus gols, han arribat a agafar una distància de 6 gols. Però quan tot semblava perdut, a falta de cinc minuts, els locals han començat a perdre pilotes, i ha fer exclusions, en cinc minuts hem passat de perdre de 6 a perdre de 1. Amb un temps mort, molt ben demanat per part de l'entrenador, s'ha organitzat una ultima jugada, que a falta de 5 segons pel final del partit, s'ha pogut aconseguir l'empat amb un gol del pere vilas desde l'extrem rectificat. El resultat final ha sigut 32-32. El seguent partit és contra el gràcia, esperem que poguem lluitar fins el final per tal d'aconseguir la victòria!

    ResponElimina