diumenge, 21 d’octubre del 2012

Sabadell Handbol 22 – Handbol Sant Cugat B 17Inici amb victòria

Ha començat la lliga i ho hem fet com millor podíem, guanyant.

L'equip a tornat a la competició reforçat per 12 jugadors de l'infantil A, 2 del B i una nova incorporació, David, al que aprofitem a donar la benvinguda, que passen a reforçar als 5 que ja hi eren.

Quant a baixes cal destacar el fixatge de Ricard pel FC. Barcelona que ha decidit provar sort a l'elit, i sembla que Sebas ha decidit no continuar amb nosaltres, veurem com acaba, de confirmar-se salutacions i molta sort a tots dos.

El partit li va costar molt d'arrencar i l'afició va haver d'esperar força minuts per veure el primer gol. Ja sigui per l'encert de porters però sobretot per la fredor dels jugadors el marcador a la primera part va ser un curt 10-7.

La manca d'ajustament lògica per ser el primer partit oficial, l'horari del partit que ens va fer matinar i el lloc de joc, un estrany Pavelló de Sol i Padrís, va fer perdre les referències habituals, tot plegat va ser causa de la tímida arrancada que va encarir els gols.

Durant tot el partit vam anar per davant al marcador, la qual cosa no va ser equivalent de anar tranquils ni que ens fes veure la claredat de la victòria. Anàvem per davant però tampoc ens acabàvem de distanciar clarament, en qualsevol moment ens podíem enxampar. De fet al pavelló no hi havia marcador i els incondicionals no feien més que preguntar com anàvem ja que la cosa no es veia massa clara.

Allò que es veia venir, va passar a la segona part quant el marcador va arribar al 15-15, era la primera vegada que ens agafàvem i calia trencar la tendència, portàvem un parcial de 5-8. 

A partir d'aquí l'equip va saber reaccionar i va començar a marxar al marcador de nou. D'aquí fins al final que es va assolir la màxima diferència al marcador de 5 gols. S'ha reconèixer el mèrit de l'equip per saber reaccionar quan calia i trencar la perillosa deriva que feia que l'equip rival s'anés amunt. Va ser decisiu al moment clau. Cal felicitar-los.

Podem destacar: Genís, a la porteria va estar molt encertat i va resultar decisiu a la primera part, va superar els gols amb parades, en total, de 19 trets 10 aturades; Marcel que va contribuir amb un total de 6 gols molt importants i va ser el màxim golejador; i German que va ser el mes efectiu amb 4 gols de 6 intents, traient un gran rendiment a la seva posició d'extrem dret.

Un dels aspectes a millorar va ser la pèrdua de pilotes, que segurament serà objecte de treball.

Quan a incidents es van haver de retirar del camp Jordi R. i Marcel pels cops rebuts però sortosament es van poder reincorporar sense més repercussions.
Van jugar: Marcel 6, Pablo 4, Germán 4, Roger 3, Jordi P. 2, Pere 1, Albert 1, Cristian 1, Arnau S., Jordi R., Victor G, David N., Genís i Lluís. 
Isidre Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada