diumenge, 28 d’octubre del 2012

Handbol Sant Llorenç 27 – Sabadell Handbol 25

Enfrontament de poder a poder el viscut el 27 d´octubre de 2012 a les tretze hores al Pavelló Andrei Xepkin del Baix Llobregat. (amb presencia del colós pivot internacional a la graderia).

Començament endollat dels arlequinats que aconsegueixen posar-se per davant al marcador amb parcials de 2 a 4 al minut 10, 6 a 8 al minut 20, 12 a 11 al 28. S´arriba el descans amb empat a dotze.

Destacar a la primera part pels locals el pivot de gran envergadura (que feia honor al titular del pavelló) i el dorsal 15 esquerrà amb bons fonaments. Es remarcable que en aquesta part l´àrbitre ha “cosit” literalment a penals l ´equip visitant: 8 penals a la primera part .Sort d´en Genís a la porta que ha signat fins a deu aturades.

La segona part comença amb un guió semblant a la primera , arribant-se amb avantatge visitant a tres minuts per al final (24 a 25),es en aquets moment en que la mala selecció de tir dels arlequinats ha passat factura (29 llançaments errats en tot el matx).

A destacar els màxims golejadors de l’encontre, 7 gols d´en Marcel i 10 d´un portentós Roger.
A la porta prou solvent en Lluís amb vuit aturades a la segona part.

Resta Jugadors Albert 2, Jordi 2, Arnau Ustrell 1 , Arnau Salvador 1, Víctor García 1, Germán 1, Christian , Pablo , Pere i David.

Creiem que vist el vist aquest equip pot arribar força lluny en aquesta temporada.