diumenge, 3 de març del 2013

H. Procer Cerdanyola 31 – Sabadell Handbol 29



Semi-Victòria

Vam perdre. Vam poder guanyar. Vam veure que teníem el partit guanyat. Vam merèixer guanyar. Vam demostrar un gran equip.

Jugàvem a casa dels primers imbatuts i no érem els favorits. Però va començar el partit i vam anar per davant en tot moment.

A la primera part el Sabadell es va posar per davant i va mantenir l'avantatge just fins al final. Va ser un joc de persecució ens avançàvem d'un o dos gols i ens anaven agafant. Guerra de estratègies. 

Nosaltres no aconseguíem entrar pel centre però sí que sabíem habilitar els extrems que vam fer una feina demolidora, sobre tot Jordi R. que va demostrar una vegada més que té un canell d'or i amb 10 gols va ser l'arma més determinant.

Ells per a la serva part no feien funcionar els seus extrems i a dures penes anaven entrant pel mig.

L'incident destacable va ser el gol fantasma en contra que només va veure l'àrbitre, va ser tant surrealista que les protestes de la banqueta van fer que l'àrbitre consultes al contrari i la taula. Primer es van fer el ronso, però davant el clamor popular van consultar a la grada, i la grada finalment va confirmar el fet, va ser tan clara que no es podia al·legar el dubte. Bon detall del Cerdanyola. Cal dir que com l'arquitecte es va oblidar de fer grades- eixa memòria..-, o no li va arribar el pressupost, el partit s'ha de veure des de la barana que hi ha just a sobre de la porteria i es veu el joc en primeríssima línia, clar està que de l'altra porteria es tot el contrari.
L’anul·lació final de gol no-gol va deixar en empat a 13 la primera part.

La segona part va començar similar però una mica més obert, vam poder entrar una mica més pel centre amb més varietats de gols, de la primera línia, de contraatac, de la línia del pivot, algun penal, etc, total que vam aconseguir el que no havíem fet la primera part, anar-nos de 5 gols a falta de menys de 10 minuts.
Ens aquests moments i en línia ascendent de l'equip alguns veiem que la proesa de guanyar al camp del líder estava semi feta. 

Gran error, just en aquest moment vam començar a passar algunes coses que van descol·locar l'equip, un altra gol fantasma en contra, es va donar com a gol una pilota que va sortir rebotada, era difícil que sortís rebotada del pal de dintre perquè les porteries no en tenien, aquesta vegada inapel·lable a les protestes; 2 expulsions del nostres jugadors per cap del Cerdanyola quan potser els mèrits d'ells van ser com a mínim iguals; alguns errors de perdudes de pilota i els nervis provocats per la inflexió de la situació van acabar amb la incomprensible derrota de la que sou coneixedors.

No traurem mèrits al Cerdanyola que es un just primer classificat, ni donarem la culpa a l'àrbitre però en situacions molt equilibrades i amb neguit pel mig petits detalls poden marcar les diferències.

En qualsevol cas un altre partit molt seriós i ben jugat del Sabadell, que confirma la línia ascendent de l'equip. Molt ben jugat per tots els integrants i totes les línies, que demostra que l'equip te diferents alternatives per resoldre diferents situacions. La victòria no va ser possible però permet afrontar el futur amb optimisme i va ser una altra lliçó que esperem sigui de profit per als pròxims reptes.

Van jugar: Jordi R. 10, Marcel 4, Germán 4, Roger 4, Pablo 3, Jordi P. 1, Pere 1, Arnau S. 1, Víctor 1, Àlex, Cristian, David, Genís i Lluís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada