diumenge, 10 de març del 2013

Sabadell Handbol 27 - Handbol Club Vallag 35

REPETICIÓ DE GUIÓ

En el record dels arlequinats era present la derrota soferta a la primera volta a La Llagosta, condicionada per la gran superioritat física dels ara visitants, per la forma de ralentí el partit, fregant sempre el passiu i quant no aprofitant la superioritat tècnica del dorsal 10 – prolongació de l´entrenador al camp – i dels extrems (14 gols).

Amb aquests entrebancs s´ha fet difícil trencar la tendència que portava a una derrota segura: 7 a 10 al minut 16, 14 a 18 al arribar al descans, 16 a 23 al minut 40 …fins que l´Eloi demanat temps mort i pressió a tota la pista, era l´últim cartutx , que per moments ha fet precipitar els visitants.

Però en atac els arlequinats no han tingut el dia, acostumats a percentatges anotadors superiors.

S´han repartit bastant els gols dins del equip: Roger 5, Jordi P.5, Jordi R 4, Arnau U.3, Pablo 2, Alex 2,  Albert 2, Marcel 2, Cristian 1,  Dani 1, Víctor i David.

La porteria no ha estat com habitualment, 6 aturades Genís i 4 en Lluís.

A destacar la presencia de dos àrbitres al camp que si bé no han influït al resultat, han estat força permissius amb el joc ralentí dels de La Llagosta.

Toca pensar en el proper rival, derbi local amb el Pau Casals i començar a encadenar forces victòries de nou.