dilluns, 18 de març del 2013

Pau Casals 26 – Sabadell Handbol 26

S'ANAVA A GUANYAR PERÒ... AL MENYS S'HA EMPATAT!.

Bon començament de partit. Al minut 10 el resultat ja era favorable als arlequinats per 2 a 5. Progressivament els locals han anat despertant i han aconseguit empatar a 11 al minut 27 i a base de contraatacs molt ràpids on la nostra defensa, més lenta, no aconsegueix frenar.

Cal destacar però,  dues arriscades però meritòries intervencions fora l'àrea del porter Lluís que avui ha tingut un alt nivell de concentració amb  un bon 35% d'encert. Aquest tipus de joc a portat als locals a finalitzar la primera part amb un gol més que nosaltres, 13 a 12.

Comença la segona part i la defensa local, cal dir que de destacable major envergadura, no permetia entrar per enlloc. Poc a poc s'han anat escapant posant-se cinc gols per sobre aproximadament a cinc minuts pel final del encontre.

Però, finalment, la reacció ha arribat. El Creu Alta s'ha posat les piles i començant amb un gran gol d'en David,  ha clavat un 7 a 2 empatant a 15 segons del final davant la desesperació dels locals. Probablement, en aquests instants finals, un penal no assenyalat comès sobre el sempre lluitador Jordi Pujolà hagués permès fins i tot guanyar el partit.

Avui han participat Lluís, Àlex (1), Arnau U. (1), Albert (2), Jordi R. (4), Pere (1), Jordi P. (3), Pablo, Víctor (1), Roger (màxim anotador amb 11), Cristian, Dani (1) i David (1).

Pel que fa al proper partit, la propera setmana tenim un altre derby sabadellenc amb l'Oar que  promet ser interessant i que si ens l'agafem amb força empenta, ens ha de permetre consolidar a la tercera posició.