diumenge, 26 de maig del 2013

Handbol Vilamajor 35 – Sabadell Handbol 26PARTIT DISTRET

Tocava visitar el líder imbatut , possiblement el millor de la categoria, no tant com a conjunt però si amb l’extrem i laterals esquerres millors de la lliga.

Afrontaven els arlequinats l´encontre després de encadenar tres derrotes consecutives en aquesta fase final-doloroses les dues últimes, i s’ha demostrat avui que jugant concentrats es pot plantar cara als millors.

Tot i la superioritat física del rival, els deixebles de l´Eloi han jugat un partit molt seriós,  posant la por al cos dels locals ben entrada la segona part, quan els visitants s´han posat  dos gols per sota.

La primera part comença amb repartiment de gols i amb mínimes avantatges pels locals que es defensen millor i ataquen amb prou solvència.

Descans  21 a 15.

A la segona els  arlequinats  s´endollen i com dic, posen certa angoixa als locals que amb millor selecció de tir, recolzats pel seu públic, i una mica per l´àrbitre en aquest moment, i també per les exclusions i nervis dels visitants, aquests últims llencen la tovallola en aquest  partit amb el resultat final potser un pel excessiu.

Alineats Jordi P.6, Roger 4, Marcel 4, Alex 4, Pere 3, Albert 2, Pablo 2, Cristian 1, Arnau U, Jordi R, David i Germán.

A la porta la espectacularitat la ha posat el Lluís a la primera part i el Genís la sobrietat a la segona.

Ara toca anar a cremar les naus a Granollers. Guanyant de més de cinc gols al Vallés Oriental i de més de dos a casa amb el Ribes , el TOP 4 seria una realitat.

No sembla que el Vilamajor perdi cap partit fins al final.

Tot això contant que el Granollers hagi fet els deures a casa contra el Ribes. (Quin embolic)

Lamentem profundament el decés d´en Lluís , pare de l´Arnau Salvador, animós i marcadament optimista et trobarem sincerament a faltar. Guarda’ns una cadira al teu costat allà on siguis per comentar la jugada i fer-la petar una estona . Descansi en pau.

Carles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada