diumenge, 2 de juny del 2013

KH-7 Granollers Atlètic 29 – Sabadell Handbol 24

No ha estat possible

No ha estat possible la victòria i de retruc la classificació que ja estava molt difícil però ara matemàticament impossible.

Abans de començar es va guardar un sentit minut de silenci pel benvolgut Lluís, sempre estarà amb nosaltres.

Escenari impressionant el pavelló olímpic de Granollers que no va ser al·licient suficient per aconseguir guanyar.

Des del principi vam anar per darrera al marcador i no el vam saber capgirar en cap moment, a la mitja part vam acabar en un 14 – 10 que encara donava peu a pensar en un canvi de ritme a la segona part però el guió no va canviar gaire.

El Granollers presentava un equip molt treballat que deixava poques opcions i feia pocs regals, donava la sensació que es un d'aquells partits que t'han de sortir les coses molt bé i que acompanyi la sort per guanyar-lo i això no va donar.

Van aparèixer les perdudes de pilota innecessàries, els penals fallats, aquelles faltes, peus, rebots o similars que podien caure per tots dos costats però que acabaven caient en contra, etc. En aquest escenari els detalls han marcat la diferència.

L'altre aspecte que ha pogut marcar la diferència ha sigut la zona central, si ells sí que han aconseguit entrar pel mig a nosaltres ens ha costat molt, pot ser em guanyat la guerra de les entrades pels extrems pel centre han guanyat ells.

Per una altre part el joc ha sigut molt posicional i pla, el contraatacs pràcticament no han existit per ambdós costats igual que expulsions. Els porters han estat bé amb parades sorprenents i penals aturats.

Ens queda un partit per tancar la temporada i per aconseguir la victòria de l'honor i el colofó a una bona temporada.

Van jugar: Marcel 7,  Jordi R. 4,  Germán 3,  Jordi P. 3,  Alex 2,  Dani 2,  Roger 1,  Pere 1,  Arnau S. 1, Cristian, Pablo, Victor, Genís, 6 aturades i Lluís, 8 aturades .