diumenge, 9 de febrer del 2014

Handbol Palautordera 40 - Sabadell Handbol 45

(46 segons les nostres anotacions )

Victòria previsible.

Es  presenten els arlequinats a  Sant Esteve  per  tancar la primera volta  i  complir  el tràmit enfrontar-se al cuer de la classificació, victòria relativament còmoda en un camp, en que, tot i això, mes d' un equip s' hi deixarà algun punt.

A la primera part intercanvi de gols inicials, degut a imprecisions a les passades i a contraatacs reeixits dels locals,  fins que l' Eloi demana temps mort i posa el crit al cel,  els arlequinats es posen les piles i afinen  el tir ...resultat 19 a 25 al descans. Destacar en aquesta primera part la bona actuació d' en Lluís amb 9 aturades.

A la segona, tot i l' animositat local i la pressió sobre l' àrbitre “fluix”, els arlequinats mantenen les diferencies i maten el partit,  destacar avui la gran actuació d'en German 12 gols en atac i molt fi en defensa, sens dubte la seva millor actuació amb l' arlequinada.

Han jugat també Albert 6, Alex G 1, Alex R 3, David 1, Jordi P 8, Jordi R 6, Sergi 1, Arnau M, Arnau U 1, Pablo 7, Pol i Oriol amb quatre aturades.

Destacats el menut central i el lateral esquerra locals.

Finalitzat el partit i donada l' hora, una part de l ' expedició visitant ha fet una degustació de la gastronomia local, crec que s' ha fet un bon paper, dona gust de veure quina gana arriben a tenir els nanos després de jugar...

Acabada la primera volta, es pot veure que els sabadellencs, si no s' hagués badat a començament de lliga,  després de la ressaca de la classificació amb el Igualada, mereixerien estar entre els cinc o sis primers de la taula,  toca veure si s' en ha après i a la segona volta s' asseguren les victòries ,es millora la defensa i sobretot,  es canvia la dinàmica a les segones parts.

Crec que a la segona volta desfruitarem tots plegats.