diumenge, 16 de febrer del 2014

Handbol Ribes 42 - Sabadell Handbol 25

Partit a oblidar
Avui ha sigut d'aquells partits que no ha sortit bé res.

El començament malgrat tot ha estat igualat al primers minuts. S'han posat per davant de dos gols però hem aconseguit remuntar i posar-nos 7-7, fruit de l'encert en l'atac que no pel joc en general.

A partir a partir d'aquí s'ha acabat el partit per a nosaltres. Una sèrie d'atacs amb pèrdua de pilota i contraatac precís del Ribes es han agafat en un moment una distancia que ja no s'ha salvat. Al minut 19, 16-9 i temps mort per demanar intensitat en defensa.

Hi ha hagut una tímida resposta i al 22 estàvem 17-11. Però ha sigut un miratge, descans i 22-13.

La segona part no ha portat res de nou, hem aguantat una mica al principi però al poc temps ja estàvem totalment fora del partit, ja només era veure com s'engreixava el marcador. Al 14, 30-19 i així fins al final 42-25.

Hem sofert la golejada més gran de la temporada i una de les anotacions més baixes. Això resumeix bastant el partit.

Les claus: la manca d'intensitat en defensa, en dos o tres passes ens feien gol sense faltes; els contraatacs, ens han aclivellat, moltes pèrdues innecessàries que sempre acabaven en un ràpid i precís contraatac, nosaltres cap; la falta d'efectivitat per concloure les ocasions de gol clares.

Cal dir també que bona part de la culpa ha estat el bon joc del rival al que felicitem. Ha destacar un joc en atac molt combinat, no tenen grans individualitats; bona actitud en defensa sempre amb pressió constant; contraatac letal i constant.

Esperem el pròxim partit per redimir-nos. Ho sentim pel Gavà.

Han jugar: Adrián, Albert 6, Alex R. 1, Arnau M., Dani 3, David 1, German 1, Jesús 2, Jordi P. 8, Jordi R. 1, Pablo 2,Pol. Lluís i Oriol a la porteria.