dilluns, 3 de març del 2014

Handbol Parets 24 - Sabadell Handbol 24

Canvi de dinàmica

Si a la primera volta a aquestes alçades de la temporada acumulaven tres derrotes,  ara portem quatre punts i en podien ser sis de no haver deixat entrar al partit el Parets a la segona part.

Comença el partit amb ràpides circulacions que propicien repetides pèrdues de pilotes per ambdós conjunts , en aquesta part els visitants semblen mes afinats i prenen avantatge de fins a cinc gols, però no acaben  de matar el partit i deixen entrar els visitants al matx .Descans 8 a 11.Amb diferencia , el marcador mes curt de la temporada.

Comença la segona part amb la mateixa tònica i s' arriba a eixamplar la diferencia fins als set gols, però els locals no havien encara dit la seva i recolzats per un porter molt inspirat i per els nostres desencerts, arribant a avançar-se al  marcador .

Ha passat el de sempre, ens entra la por escènica habitual i no ho veiem a venir, sort que un gol d' en Jordi P, 4  amb l'ajuda del nostre amic Johnny 1 empata el partit i ens porta a dos minuts finals amb festival d' exclusions arbitrals, targeta vermella, cops ...per un moment al àrbitre  se l' hi ha anat el partit de les mans davant la desesperació de propis i estranys, a destacar en aquest tram final la serenitat d' un molt lluït Lluís a la porta amb nou aturades.

La setmana que ve toca tornar a sumar davant un rival assequible sobre el paper, el Mataró, sembla que anem aprenent de velles errades.

Acompanyats per un molt encertat German 6 , completen la convocatòria Jordi R.3, Alex G.3, Alex R.,  Arnau M, Pere, Albert 3, Pablo, Jesús 1, Dani 3, Pol  i Oriol amb tres aturades.