diumenge, 23 de febrer del 2014

Sabadell Handbol 34 – Handbol Gavà 31

PRIMERA VICTÒRIA A CASA DE LA TEMPORADA...!!!

Per fi s'ha aconseguit. Tot i jugar al matí i, al pavelló de Sant Oleguer on els nois no es troben tan bé com a Can Balsach, els locals han sortit molt concentrats i amb valentia. Això ha fet que al minut quinze ja anessin guanyant de cinc. La solidesa amb defensa també ha provocat que els visitants no tinguessin massa èxit a l'hora d'afinar la punteria i el resultat de la primera part ha estat favorable de 19 a 12. Fins i tot hi ha hagut moments en què l'avantatge ha estat de 9 gols.

Com ja ha passat en altres partits, l'eufòria entre els seguidors era important. Però, també prudent doncs, com en molts altres partits d'aquesta temporada, les segones parts ens han portat desenllaços estranys i inesperats, fins i tot de vegades, incomprensibles.

Aquest cop, però, hem començat la segona part marcant. Ja podia ser un bon auguri del resultat final. De totes maneres, no podia ser, s'havia de patir una mica. Llavors han vingut les faltes en atac, les expulsions de dos minuts, menys nivell de concentració, nervis. Tot plegat el Gavà s'anava acostant, a quatre, a tres, fins i tot a dos punts de diferència... L'Eloi ha demanat temps mort. Calia mantenir la calma i la sobrietat en defensa.
Aquest partit no es podia escapar i, finalment, s'ha aconseguit allò que a vegades ens ha faltat als últims minuts: concentració serenitat i confiança en que es pot guanyar. Tot plegat es mereix el premi de la victòria.

Amb aquesta victòria gaire bé atrapem  al Gavà a la classificació i, estic segur que durant aquesta segona part de la temporada els nostres nois ens donaran moltes més alegries. Molts dels partits que a l'anada es van perdre per poc a partir d'ara s'aniran resolent de forma positiva.
Per tant, el proper cap de setmana, A GUANYAR A PARETS!!!

Avui han participat: Pablo (1), Àlex R.(4), Dani (3), Jesús (4), Albert (2), Jordi R. (3), Jordi P. (7), Germán (7), Àlex G. (2), Arnau U. (1) Pere i David i a la porteria Lluís i Oriol.  També un agraïment molt gran als companys que aquest cop no han pogut participar i que han vingut igualment a donar suport i a animar.

VINGA NANOS!!! ARA JA NO HI HA QUI US PARI!!!