diumenge, 30 de març del 2014

Sabadell Handbol 30 - Handbol Terrassa 24

Victòria lluitada i clara, sense fer el millor partit

Es podria dir d'alguna manera que avui hem trobat al rival més fluix, però la realitat es que ha sigut un partit que ha costat molt i no s'ha decidit fins a l'última part del partit.

La primera part a arrencat igualada i amb pocs gols, perdíem 1-3 al 10', i poc a poc hem anant recuperant fins agafar una avantatge de 3 gols cap al 20', semblava que estava encarrilat però una mica de baixar la guarda i s'han tornat a posar al partit 10 a 10 al 27. Hem acabat la primera part amb un ajustat 13-12.

La segona part s'ha millorat l'efectivitat dels trets respecte a la primera part i ràpidament hem recuperat l'avantatge perduda que aquesta vegada sí que l'hem sabut mantenir entre 4 i 6 gols pràcticament tot el període.
El partit l'hem decidit pel centre, entre el pivot i els laterals. Bon partit molt efectiu de Dani amb 6 gols i pels laterals Jordi P. i Pablo amb 7 gols cadascú. Per l'extrem Alex R. ha mantingut el tipus amb 4 gols.

Els penals tampoc han estat decisius, nosaltres hem fallat els 3 llençats i els nostres porters també n'han aturat 3. Bona actuació del nostres dos porters.

Els contraatacs aquesta vegada si que han funcionat i s'han marcat uns quants gols, algun d'ells molt aplaudit per l'afició que realment omplia la grada. Es de destacar el seguiment incondicional que hi ha dels seguidors que sempre estan amb l'equip. Aquest equip enganxa.

Com a noticia de l'entorn destacar que un dels incondicionals de l'equip no va poder venir perquè estava disputant un campionat mundial d'atletisme a Budapest. L'Anna Serra, també coneguda com la mare del Germán, va guanyar la medalla d'or. Feliciteu-la que s'ho mereix. Esperem que el pròxim partit ens la pugui ensenyar.

Segona victòria consecutiva, anem per la tercera. La setmana vinent el Voramar a Barcelona, serà més difícil però estem convençuts que no hi ha 2 sense 3.

Força Sabadell.

Han jugar: Adrián,  Alex G 1,  Alex R. 4, Arnau M. 1, Arnau U. 1, Dani 6,  German 2, Jordi P. 7, Miguel, Pablo 7, Pere, Pol 1. Lluís (11) i Oriol (6) a la porteria.