diumenge, 13 d’abril del 2014

Voramar Sant Marti 46 - Sabadell Handbol 33

S'ha fet un bon paper

S'enfrontaven els arlequinats a un dels millors equips de la categoria,  que l' any que ve jugarà a Lliga catalana i farà mal "eren tots de primer any"!

Comença el partit amb intercanvi de cops 7 a 7 al minut onze,  a partir d' aquí els locals segueixen amb la seva efectivitat i els arlequinats comencen a fallar en el tir, tot i que la selecció de tir es bona per mantenir avui la cara no s' en podia fallar ni una,  donada la gran efectivitat visitant,  esperonada pel seu lateral esquerra,   els locals agafen avantatja i ja nomes els toca administrar-la,  18 a 14 al 23 i 23 a 18 al descans.

A la segona part continua el guió de la primera i els locals maten definitivament el partit, tot i això els arlequinats han actuat com un conjunt i han donat el màxim.

Felicitats nois!

Han jugat Pol 1, Adri, Pablo 2,  Alex G., Albert 5, Jordi P.8,  German 2,  Dani 6,  Jordi R.4 ,  Alex R.5,  Arnau S.i Arnau M.

A la porta Lluis set aturades i una d' en Oriol.

La setmana que ve rebem l' Oar a Can Balsach, toca entrenar a tope i fer un bon partit.