diumenge, 11 de maig del 2014

Handbol Poblenou 22- Sabadell Handbol 23

Meritòria victòria guanyada amb la defensa

Meritòria i treballada victòria a domicili i contra un equip millor classificat a la lliga i que ens va guanyar a casa.
Absent l'Eloi la banqueta va estar ocupada per en Rudi, assessorat pel polifacètic Pujolà, que no van tenir cap problema per fer-se amb l'equip, superant amb nota la prova.

L'equip ha funcionat bé des del primer moment, amb el marcador molt ajustat però sempre per davant. A la primera part frec a frec 5-6 al minut 11 i 8-9 al 18, semblava que funcionàvem millor però sense desempallegar-nos, sempre emparats amb una defensa que funcionava perfectament. Cap al final de la part el millor joc començava a donar fruit i vam marcar diferències per acabar en 13-17.

La segona part hem continuïtat amb el bon ritme amb una defensa gairebé perfecta però l'atac encallat per moments i fallant el que havíem encertat a la primera part. Ells no podien marcar però nosaltres tampoc encertàvem. Segurament ens va afectar l'expulsió de Germán que fins el moment era el jugador més inspirat.

Una jugada totalment fortuïta, una entrada molt normal però el contrari es va ajupir massa i la mà que anava al cos sembla que va anar al coll. L'àrbitre influenciat per les mostres de dolor del jugador i les queixes de la banqueta va treure la vermella directa.

A partir d'aquí molta igualtat i el marcadors immòbils encara que el Sabadell sempre per davant, 20-21 al 13' i 21-22 al 21'.

Hem arribat al final absolutament ajustats sempre recolzats a la seguretat que ens donava la defensa, però continuàvem fallant en atac, i quant semblava que podíem rematar als últims moments se'ns escapava per errors al sortir al contraatac i penals fallats. L'últim gol de Jordi R. ens va donar l'aire que necessitàvem.

Un partit que vam dominar absolutament al marcador i al joc però guanyat finalment a la “foto finish” ens va fer gaudir doblement de la victòria i del gran treball fet.

Ara toca el Canovelles a casa, una bona ocasió per refermar la tendència ascendent a la classificació. Força Sabadell.

Han jugar: Adrián, Albert 1, Alex G, Alex R. 2, Arnau S. 1, Arnau U., David, German 7, Jordi P. 6, Jordi R. 3, Miguel 0, Pablo 2, Pol 1. Lluís (7) a la porteria.